Sexleketøy: Stor klitoris? Tips til valg av sexleketøy

Produkteksperten gir råd ved valg av sexleketøy ved forstørret klitoris.

«Jeg har lyst til å kjøpe en klitorisstimulator til kjæresten min, men på grunn av hormonbehandling så har hen en forstørret klitoris, mye større enn gjennomsnittet. Jeg lurer på om en klitorisstimulator da rett og slett kommer til å passe eller om den har margin stor nok til at klitoris skal få plass inni?» skriver mann (19).

Produktekspert Stine svarer.

Hei mann, 19!

Så hyggelig at du ønsker å kjøpe et leketøy til kjæresten din! Du skriver at du er usikker på om en klitorisstimulator vil kunne passe, er det en Womanizer du mener? I så fall kommer alle variantene med to «hetter», en litt større og en litt mindre. Om du bor i nærheten av en av butikkene våre, må du gjerne ta turen innom for å ta en titt på størrelsen på utstillingsvariantene våre.

118286_womanizer_liberty_red_wine3.jpg

Ellers er jo produkter beregnet til klitoris og utvendig bruk de leketøyene vi har flest av i sortimentet vårt! Og da har vi flere typer klitorisvibratorer som kanskje kunne ha egnet seg. Vibratoregget Mimi har en litt bredere overflate i tillegg til å være nett i størrelse, så denne vil stimulere store deler av utsiden av kjønnsorganet uansett størrelse. Vibrasjonene på Mimi er også særdeles gode, da den kan gå fra å være diskré og pirrende, til dyp og kraftig.

114245_MimiLyselilla.jpg

En annen populær variant er JimmyJane Ascend 2! Klitorisvibratoren har de berømte «kaninørene» som tillater stimulering av klitoris på begge sider samtidig, og kan for mange skape en mer intens opplevelse. Denne varianten har noe større kaninører i et mykt og behagelig silikonmateriale som kan bidra til at den vil passe flere typer klitoris enn de med mindre ører. 

117756_JimmyJane_Ascend_2_rosa2.jpg

Håper du fikk noen tips og at du finner et leketøy som du og kjæresten blir fornøyd med. 

Hilsen Stine.