Sexleketøy: Skal man bruke glidemiddel med Womanizer?

Produkteksperten anbefaler glidemiddel sammen med Womanizer. Dette er grunnen!

«Jeg har kjøpt womanizer premium. Men jeg tror jeg gjør noe feil. Må jeg bruke glidemiddel sammen med den eller skal det fungere fint uten? Jeg har forstått det sånn at womanizer skal skape et sug, men det gjør ikke min. Glad for all hjelp jeg kan få. Har lest alt som står om womanizer på nettsidene deres» skriver kvinne (44).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer. 

Hei,

Womanizer er et leketøy kjent for å stimulere kvinner verden over og har blitt mange kvinners store favoritt blant sexleketøy. Ved bruk av trykkbølgeteknologi stimuleres alle nervetråder i klitoris og gir en intens og deilig følelse, og orgasmene kan komme som perler på en snor. Følelsen trykkbølgene gir, kan minne litt om sutting, men det vil ikke føles som et jevnt sug på klitoris. For at trykkbølgene skal få best effekt, skal det dannes et vakuum. Hvor den skal plasseres varierer fra kvinne til kvinne da noen føler den er best direkte på klitoris, mens andre vil ha den på siden eller i sirkelbevegelser. Det kan ta litt tid å bli kjent med din Womanizer, så ikke gi opp, det er vanlig å bruke noen forsøk før man blir godt kjent.

119006_Womanizer Liberty Rød Gratis Glid.jpg

Vi anbefaler alltid et vannbasert glidemiddel sammen med din Womanizer da silikonhetten blir enklere å plassere over klitoris og det vil ikke oppstå friksjon mot hud og slimhinner når det er glatt og fuktig. Unngå silikonholdige glidemidler da disse kan tette hetten på din Womanizer og ødelegge produktet. Flere tilbakemeldinger vi får fra våre kunder er at trykkbølgene kjennes bedre når det er vått. Alle våre Womanizere kommer med magnetlader slik at produktene er 100% vanntette og kan fint bli med i badekaret for et ekstra deilig bad.

Om du mistenker at det kan være noe feil med ditt produkt, råder jeg deg til å ta kontakt med våre dyktige butikkmedarbeidere eller via kundeservice på e-post eller telefon.

Håper dette var til hjelp.

Vennlig hilsen Christina, produktekspert.