Sexleketøy: Kan penispumpe gi varig større penis?

Det en penispumpe gjør, er å fylle blodårene i penis med blod, slik at penis oppleves større, forklarer produkteksperten.

«Er det sant at penispumpe kan gi varig større penis?», lurer mann (36) på.

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, mann 36!

Nei, det stemmer ikke at bruk av penispumpe kan gi varig større penis. Det en penispumpe derimot gjør, er rett og slett å fylle blodårene i penis med blod, slik at penis oppleves større. Man kan med andre ord oppnå en kortvarig effekt, men ved neste ereksjon er størrelsen tilbake til normalen.

Når blodårene i penis fylles, kan penis føles og virke litt større. Mange mener det blir «struktur» i penis, som igjen kan føles godt for partner under samleie. I tillegg til at man får en ekstra hard ereksjon, kan kombinasjonen av penispumpe og penisring gi en kraftigere og mer intens utløsning.

Etter man har brukt penispumpe, er det viktig å bruke penisring for å holde blodet man har «trukket ut» på plass. Penisringen gjør slik at blodet forblir i penis, ved at ringen strammer mot blodårene.

Når blodet pumpes ut i penis, øker det blodgjennomstrømningen og gjør det enda mer følsomt og pirrende. Man kan derfor ha det mye gøy med penispumpe, både for å gjøre onaneringen, samleiet eller oralsexen enda mer spennende. Mange synes også at vakuumet som skapes i penispumpen gir en deilig og sugende effekt, som kan minne om en blowjob. Det er altså ikke uten grunn at penispumpe har fått en fast plass i mange menns nattbordskuff!

Hilsen Renate.