Sexleketøy: Hvordan velge sexleketøy for nybegynner?

På jakt etter ditt første sexleketøy? Vår produktekspert gir tips til valg av sexleketøy for kvinnelig nybegynner.

«Eg en jente som vil ha et sexleketøy, eg har aldri prøve sexleketøy før. hva skal eg velge trenger tips», skriver jente (21).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer. 

Hei jente 21,

Først og fremst så må jeg si at det er kjempegøy at du har bestemt deg for å prøve et sexleketøy. Jeg forstår godt at du er usikker på hva du skal starte med da det er så mye å velge på og det kan være vanskelig å velge et produkt. Forhåpentligvis så blir det flere da hvert produkt gir hver sin orgasme og man må prøve og feile for å finne frem til det som vil passe for akkurat deg. For å hjelpe deg på vei vil jeg trekke frem noen produkter fra ulike kategorier som er trygge og gode leketøy for nybegynnere. Hvilken variant du skal starte med blir opp til deg å bestemme da det er du som må finne ut av hva som frister mest.  

Dildo

En dildo er nok det leketøyet mange jenter starter med om man vil unne seg kos uten å ha noen å kose med. En dildo er et fint leketøy om man liker å bli penetrert og liker å ha noe som stimulerer skjeden. En dildo vil kanskje føles mer naturlig da disse ikke har noen motor. Det er også et fint produkt å benytte sammen med andre leketøy, men alene er ikke dette det mest effektive leketøyet om man ønsker en rask orgasme. Faktisk må hele 9 av 10 jenter ha klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og penetrering alene vil ikke være nok.

117037_1_RealisticDildo15.png

Vår mest solgte dildo for nybegynnere er Dildo Realistic 15 cm. Den er naturtro, har en fin størrelse og er i et fleksibelt materiale med sugekopp som kan festet på de fleste glatte overflater.

Klitorisvibrator

En klitorisvibrator er en av de mest anvendelige leketøyene og det er kun fantasien som setter stopper for dens bruksområder. Det er en mindre vibrator som er enkel å holde, den er lett å ta med seg i veska og som lett kan plasseres mellom to kropper om man vil dele den med en partner. En klitorisvibrator kan også være en sikker vei mot orgasme for mange. Disse kommer i alle former og fasonger, med alt fra lette vibrasjoner til rumlende sterke vibrasjoner.

118386_HissigKlitorisvibrato_prod(2).jpg

En fin vibrator å starte med er Mer Lyst Hissig klitorisvibrator, denne har flere trinn og programmer å velge mellom og er en god start for å finne ut av om vibrasjon er noe for deg og din klitoris.

Rabbitvibrator

Mange jenter ønsker i pose og i sekk, og hva er ikke bedre da enn en rabbitvibrator som kan stimulere skjeden og klitoris samtidig! Her er det mange å velge på, både i størrelse, funksjoner og intensiteter.

118388_RampeteRabbitvibrator_prod(6).jpg

En fin variant å starte med er Mer Lyst Rampete rabbitvibrator. Denne har flere likhetstrekk med den klassiske rabbitvibratoren Med roterende kuler i skaftet og gode vibrasjonene mot klitoris via den lille kaninen med de pirrende ørene. Enkel å styre og enkel å bruke.

Womanizer

Et leketøy som må nevnes er Womanizer. Leketøyet som har tatt kvinner verden over med storm og som virkelig sikrer at orgasmen sitter gang på gang. Trykkbølgeteknologien er lager for å stimulere klitoris uten å være i direkte kontakt med den.

118285_womanizer_liberty_rose.jpg

Womanizer sender trykkbølger mot nerveendene i klitoris som gir en varm følelse i kroppen som ikke kan beskrives, men må oppleves. Det er en god grunn til at disse har blitt så populære, og mange har en Womanizer som sitt første leketøy. Womanizer Liberty er vårt mest solgte leketøy til kviner og er en fin introduksjon til en ny hverdag med ekstra fokus på egen nytelse.

Med alle leketøy er det viktig med rett tilbehør, derfor anbefaler vi alltid et vannbasert glidemiddel slik at det ikke oppstår friksjon og ubehag ved bruk. Et leketøy vil ofte suge til seg kroppen naturlige fukt ganske raskt, slik at ekstra fuktighet er alltid å anbefale. En vibratorrens er også et must for å holde leketøyet ditt fresht og innbydende.

Lykke til med valget av ditt første leketøy!

Hilsen Christina.