Sexleketøy: Hvordan velge riktig trusevibrator?

Produkteksperten tipser om stillegående trusevibratoren med god passform - som er like gode på soverommet som ut på tur!

«Jeg og kjæresten har lyst til å utforske litt med leketøy og har lyst til å teste ut en trusevibrator som han kan styre via (helst) app eller fjernkontroll. Vi vil ha en vi kan bruke ute f. eks på restaurant, så den må være stillegående. Vil helst også at den både går inn i skjeden og stimulerer klitoris. Har sett på litt forskjellig men har lest varierte tilbakemeldinger mtp. støy fra vibratoren eller for høyt «klikk» på fjernkontrollen», skriver kvinne (22).

Produktekspert Stine svarer.

Hei kvinne, 22! 

Så gøy at du og kjæresten ønsker å teste ut en trusevibrator! Fjernstyrte leketøy har vært populært lenge, og det kommer stadig ut nye varianter som blir mer og mer optimalisert. Ikke bare i henhold til design og passform, men også med tanke på styring og lydnivå. Noen er beregnet for å stimulere klitoris, andre varianter er designet og utviklet for innvendig bruk. 

De som er best egnet til klitoris, er som regel flatere og ligger mer naturlig etter formen på kroppen, slik at den ikke tar mye unødvendig plass om man skal ha den på seg ut. To kundefavoritter i denne kategorien er trusevibratoren We-Vibe Moxie, som også kan styres med app, og trusevibratoren fra Fifty Shades Freed. 

118553_trusevibrator_moxie(3).jpg

Trusevibratoren fra Fifty Shades Freed er ikke appstyrt, men det følger med en trådløs fjernkontroll i tillegg til en meget lekker sort blondetruse med en liten lomme til vibratoren foran ved klitoris.

117582_FS_Freed_My_Body_Blooms_Trusevibrator.jpg

Om man ønsker et trådløst leketøy som er beregnet til innvendig bruk, er det viktig å sørge for at produktene er 100% vanntette og at de er laget for nettopp innvendig bruk. En variant som selger godt på Kondomeriet Karl Johan er Fifty Shades Trådløst Egg Relentless.

118759_relentless_vibrations_remote_control_egg(1).jpg

Om man ønsker et trådløst fjernstyrt leketøy som går både innvendig og utvendig på samme tid er kundefavoritten We-Vibe Chorus det ultimate parleketøyet. Dette leketøyet har et unik C-formet design, hvor den ene delen ligger på innsiden og vibrerer mot g-punktet og den andre delen stimulerer klitoris. Den kommer med to dype og murrende motorer, og den innvendige delen er designet for at penis også kan bli stimulert under penetrering. Den er meget justerbar da den har ledd som gjør at man enkelt kan forme den slik at den sitter godt, enten man vil ha den med på tur eller bruke den under samleie. We-Vibe Chorus kan styres på tre måter. På selve leketøyet, med fjernkontroll eller via appen We-Connect. 

118827_Chorus_rosa_Beskjært.jpg

Felles for alle produktene nevnt over er at alle er relativt stillegående med god passform som gjør det like enkelt å ta de med ut på tur som å bruke de på soverommet!

Håper dere finner et leketøy som passer.

Hilsen Stine, produktekspert.