Sexleketøy: Hvordan velge riktig parvibrato... | Kondomeriet

Sexleketøy: Hvordan velge riktig parvibrator?

Kondomeriets produktekspert tipser om flere gode parvibratorer og hvordan man kan sikre at de passer for dere!

«Jeg og kjæresten min har tidligere hatt problemer med at parvibratorer er for lange og ikke treffer klitoris. Jeg har nå sett på icon parvibrator og lurer på om den er justerbar eller treffer uansett? Er den bra under sex? Trenger man å holde den imens? Anbefaler dere denne?» lurer mann (18) på.

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei mann, 18!

Icon parvibrator er et veldig allsidig sexleketøy, som kan brukes både som en klitorisvibrator, innvendig vibrator mot g-punkt, som en penisvibrator og på andre erogene soner. (se illustrasjonsbilde). Vibratoren holder seg fint på plass dersom man fester den rundt penis. Under samleie vil den da stimulere mot klitoris, uansett om du snur den opp eller ned. En fordel med at man kan snu den opp eller ned, er at den er litt lenger ved «armene» og litt kortere ved bunnen. Sjansen er derfor større at den treffer under samleie på en av måtene.  

119161_Ion_couples_massager3.jpg

Selve armene er ikke justerbare, men tøyelige, slik at man kan åpne vibratoren og plassere den rundt for eksempel penis og testikler.

Et annet alternativ kunne ha vært Fifty Shades Relentless parvibrator. Denne varianten er litt i samme gata som Icon, men har justerbare og formbare «armer».

119382-FSOG-Relentless-Vibrations-Remote-Control-Couples-Vibe2.jpg

Eventuelt så finnes det en veldig fin variant fra We-Vibe, nemlig Chorus som også er justerbar. En litt annerledes parvibrator, som både stimulerer klitoris, g-punkt og penis under samleie. Noe for dere begge?

Chorus_modellr.jpg

Ellers kan jeg anbefale å ta frem en linjal, og sammenlikne opp mot målene som ligger under «spesifikasjoner» på Kondomeriet.no, sånn at dere er sikker på at vibratoren verken blir for kort eller for lang.

I verste fall, dersom det skulle være helt feil, kan dere lese mer om vår fantastiske Orgasmegaranti.

Håper dere finner en parvibrator som passer perfekt til dere!

Hilsen Renate