Sexleketøy: Hvordan velge dildo til analsex?

Vår produktekspert gir tips til hvordan å gå frem når man ønsker å utforske dildo til anallek.

«Jeg har lenge fantasert om å prøve en dildo på meg selv. Det eneste jeg har prøvd i rumpa er en finger. Min kjæreste har også puttet en finger i rumpa mi når vi har sex noen ganger, og jeg synes det er veldig triggende. Jeg har lurt på om jeg kan klare å leke litt med en dildo på meg selv. Men tror ikke den bør være for stor. Jeg synes det er triggende at den ser mest mulig ut som en ekte penis. Hvordan kan jeg komme i gang?» spør mann (40).

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei, mann 40.

Så bra at du ønsker å utforske deg selv!

Å bruke anale sexleketøy kan være veldig pirrende og ekstra deilig, og kan gjøre det som er bra enda bedre.

Når man skal bruke anale leketøy, er det viktig med et godt glidemiddel og god oppvarming. Du skriver at du, eller din partner, bruker en finger i anus på deg, og dette er veldig bra oppvarming! Det er viktig at du slapper av og at ringmuskelen får tid til å tøyes. Et godt glidemiddel er alfa omega og ettersom du skriver at du ønsker å bruke leketøy, anbefaler vi et vannbasert glidemiddel. Luksus anal er godt egnet da den har en tykkere konsistens og holder på fuktigheten lenger.

Du skriver også at du ønsker at den se naturtro ut og ikke for stor. Dildo King Cock Summertan 5 inch har en god størrelse perfekt for analt bruk! Denne har en sugekopp i enden som fungerer fint som en stopper, og kan trygt festes i et strap-on belte dersom det er ønskelig.

Dildo Dillio Chub rosa er litt tykkere, men også godt egnet til å utforske analsex.

Merk at i anus kan det oppstå vakuum som suger inn et sexleketøy dersom det ikke har en stopper i enden. Alle anale sexleketøy som er laget til sikker bruk har en slik stopper.

Hilsen Katarina.