Sexleketøy: Hvordan introdusere sexleketøy til en partner?

Produkteksperten gir råd til hvordan å introdusere et sexleketøy til en partner.

«Jeg har kjøpt et sexleketøy til mannen. Sånn tenga egg. Hvordan kan jeg spør om han vil bruke det/introdusere det til han? Og vasker man det på samme måte som med vibrator og dildo? Har vibratorrens», spør kvinne (24).

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei jente 24,

Så bra å høre at du ønsker å dele dine fantasier og utforske med partneren din! Det er en tillitserklæring at du er så trygg på han og deres forhold at du ønsker å dele din personlige og erotiske fantasi med han.

Tenga onaniegg er noe vi selger veldig mye av, og er en favoritt blant våre kunder. Så denne ligger nok i nattbordskuffen til mange der ute!

Snakk med partneren din om hvorfor du i utgangspunktet kjøpte dette sexleketøyet. Fortell han hva du tenner på i forbindelse med bruken av dette. Tenner du på at dere skal bruke denne sammen eller at han skal bruke det alene? Legg det frem som at dette ikke er en erstatning for noe som mangler i sexlivet, men mer et supplement som vil tilføre noe deilig og fint!

Fortell han hva dette egget gjør og fordelene med å bruke det. Hva vil det gi han? Hvordan vil det føles? Mange menn beskriver det som en deilig følelse og at det tilfører det lille ekstra til håndjobben. Onaniegget kan også fint brukes når man gir oralsex. For eksempel bytte på egget og munnen. Kanskje dette er noe som han vil tenne på å prøve ut?

Angående vask, så vasker man denne på samme måte som med andre leketøy. Først intimsåpe og vann, deretter påføre et lag med vibratorrens. Det er viktig at egget får lufttørke ordentlig før det pakkes vekk. Vi anbefaler også pudder for å beholde elastisiteten og det myke materialet.

Lykke til!

Hilsen Katarina.