Sexleketøy: Hvordan fungerer parvibratoren Chorus?

Produkteksperten forklarer hvordan den fantastiske parvibratoren Chorus fra We-Vibe fungerer!

«Vi får dessverre alt for lite alenetid, men har våget oss til å investere i sexleketøy. Er på jakt etter noe som ikke lager for mye lyd!? og lurer på den fantastisk spennende varianten av parvibratoren som heter Chorus» skriver mann (43). 

Produktekspert Stine svarer. 

Hei mann 43,

Så spennende at dere har tenkt til å investere i et sexleketøy!

We-Vibe Chorus er et helt unikt leketøy spesialdesignet for par! Så det er absolutt et godt alternativ uansett om man er fersk eller om man har masse erfaring med leketøy fra før. Selve sexleketøyet er C-formet og skal plasseres med én del i skjeden og den andre mot klitoris, på denne måten stimulerer den begge steder samtidig med to separate motorer! I tillegg tar den innvendige delen så lite plass at penis kan også bli stimulert av den deilige vibrasjonen. 

We-Vibe-Chorus-useage.jpg

Chorus kan også strammes og justeres i to ledd, så den sitter godt under samleie. På den måten vil dere også kunne ha hendene frie. Noe av det stiligste med dette parleketøyet er variasjonen i måten man kan styre det på! Vibrasjonsprogrammene kan enten styres via en knapp på selve leken, via en fysisk fjernkontroll eller via en app på mobilen! På denne måten kan hun feste sexleketøyet på seg mens du som partner kan styre det. Enten om dere vil starte leken med litt pirring hver for dere under samme tak, ta den med ut på tur, eller om dere befinner dere i hver deres by, kan leketøyet fortsatt styres i hver sin ende.

Chorus er laget i et deilig silikonmateriale og kommer i tre forskjellige lekre farger; lys blå, rosa og dyp lilla. Den lager heller ikke mye lyd, noe som kommer av at vibrasjonen ikke er hissig og høyfrekvent, men heller murrende og dyp. En annen faktor kan være at den er oppladbar og ikke batteridreven, slik at når den vibrerer vil det ikke være batterier som ligger ristende på innsiden.  

Håper dere blir fornøyd!

Hilsen Stine, produktekspert.