Sexleketøy: Hvordan finne G-punktet med Womanizer Duo?

G-punktet vil svulme opp når man er opphisset, og vil derfor være lettere å lokalisere, tipser produkteksperten.

«Jeg har kjøpt womanizer duo,og prøvekjørt en del ganger nå. Jeg får orgasmer, men de er stimulert via klitoris. Føler ikke jeg treffer g-punktet, det er i hvert fall ingenting underveis som kjennes revolusjonerende. Venninner jeg har snakket med som også har Duo, forteller om spruting og full ståhei. Noen tips til hvordan jeg kan vinkle meg selv for å treffe? Og hvordan bør det kjennes ut om jeg treffer?» spør kvinne 29.

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei kvinne 29,

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimulering for å oppnå orgasme i det hele tatt, så du er absolutt ikke alene, og mange opplever at de ikke har glede av å stimulere g-punktet, så ikke bli skuffet dersom du opplever dette.

Når det er sagt, er g-punktet omdiskutert da nyere forskning viser at det rett og slett er baksiden av klitoris, men det alle er enige om er at det definitivt er et punkt der! Punktet ligger ca. 3-5 cm inn i skjeden, mot magen. Så dersom du ligger på ryggen er g-punktet opp mot taket. Det er et svampelegme som er på størrelse med en valnøtt og har en rug overflate.

G-punktet vil svulme opp når man er opphisset, og vil derfor være lettere å lokalisere. Dette er noe av det viktigste - sørg for at du er ordentlig opphisset! 

Kjenn etter med fingrene dine i skjeden hvor det føles godt. Husk å «lev i nuet» og slapp av.

Mange beskriver at når de treffer g-punktet føles det ut som de får en intens trang til å tisse. Så for at du skal kunne slappe helt av, anbefales det å ta en tur på toalettet før du setter i gang. Som nevnt tidligere, slapp av og lev i nuet! Husk også at g-punktet ikke er en "magisk bryter" som vil utløse intense orgasmer med en gang. Det trengs tid, øvelse og tålmodighet for å få det til.

Øvelse gjør mester!

Staven på Womanizer Duo, den som føres inn, kan man bøye litt på. Anbefaler deg og å bøye den opp mot magen når den er i bruk. På denne måten får du mer trykk mot g-punktet ditt.

Mange kvinner opplever å finne g-punktet lettere under samleie ved å ligge på ryggen, med en pute under rumpa og bena ned på senga. I denne stillingen vil nemlig penis treffe g-punktet lettere. Kanskje også denne stillingen vil kunne hjelpe deg å lokalisere g-punktet med din Womanizer Duo?

Når du lærer din egen kropp å kjenne, vil det bli lettere å lokalisere g-punktet – også med leketøy.

Hilsen Katarina.