Sexleketøy: Hvordan dempe støtene under samleie?

Produkteksperten kommer med forslag til «støtdempere» som kan hjelpe om han er godt utrustet.

«Kjæresten min har veldig stor og lang penis og ganske ofte kan han støte for langt inn så det blir ubehagelig. Fungerer en penisring mot dette? Isåfall hvordan vet jeg hvilken størrelse etc?» spør kvinne (27).

Produktekspert Stine  svarer.

Hei kvinne, 27!

En penisring har som hovedfunksjon å stramme rundt roten av penis for å holde ereksjonen på maks lengre. Det vil si at disse tar ikke alltid like mye plass rundt penis, og vil nok ikke utgjøre en betydelig forskjell på lengden, men vi har likevel noen ringer som er litt tykkere og som kommer i et noe mykere materiale som kanskje kan fungere som en «støtdemper» om han er godt utrustet. I forhold til størrelsen på ringen i omkrets, er de aller fleste laget i et elastisk materiale som fungerer som one size fits all.

Utover det, finnes det et produkt som er laget nettopp for denne typen problemstilling, nemlig støtdemperen Ohnut. Dette geniale produktet kommer i fire deler som kan brukes separat eller klistres sammen og gjøres om til en lengre del. Det er som en nett hylse som plasseres rundt roten av penis laget i et veldig behagelig hudlignende materiale som gjør det mer behagelig for både deg og partner. Ettersom produktet kommer i flere deler kan den enklere tilpasses deres behov.

118640_ohnut_soft_buffer_ring3.jpg

Et siste tips kan være å plassere onaniproduktet BlowYo rundt roten av penis, denne er nett i størrelse og kommer i et superdeilig materiale med forskjellige typer riller på innsiden. BloYo er noe tyngre enn de andre produktene nevnt over, men vil kunne fungere bra med hun på topp.

117414_BlowYo_SensationSwirl.jpg

Ellers er det viktig å bruke rikelig med et godt vannbasert glidemiddel til alle produkter for å unngå friksjon ettersom de aller fleste materialer vil stjele naturlig fukt. Mange foretrekker også varmende glid for å gjøre det ekstra behagelig og stimulerende.

Hilsen Stine.