Sexleketøy: Hvordan bruke rabbitvibrator med partner?

Rabbitvibratoren er ikke bare et sexleketøy hun kan bruke alene. Vibratoren kan også brukes med partner. Produkteksperten forklarer hvordan!

«Hvordan kan jeg bruke min rabbitvibrator med min partner?» spør kvinne (26).

Renate-svarer-riktig.jpg

renate-portrett.jpgHei, kvinne 26!

Når det kommer til bruk av en rabbitvibrator så finnes det flere morsomme måter å bruke den på - enten alene eller sammen med en partner. 

En rabbitvibrator som er ekstra fin å bruke med en partner er rabbitvibratoren We-Vibe Nova 2, rett og slett på grunn av utformingen den har. 

 

119122_We-Vibe_Nova_8.jpg

  • Til han kan den brukes som en penisvibrator ved å klemme klitorisdelen og skaftet rundt penis. 
  • De to "armene" kan også plasseres på hver side av halsen/nakken for å gjøre oralsexen enda bedre. Vibrasjonene fra Nova 2 vil overføres gjennom kjeven, leppene og tungen. Et genialt tips enten om man ønsker å stimulere klitoris eller en penis. 
  • Den kan også brukes som en analvibrator. Til han: Bøyen på skaftet gjør den utmerket til å treffe hans prostata. Den lille klitorisdelen fungerer som en stopper og vil dessuten kunne stimulere mot området mellom pung og anus (perineum) og gi ham en orgasmisk opplevelse!
    Til henne: Rabbitvibratoren We-Vibe Nova 2 er faktisk så fleksibel at den kan brukes til å stimulere analt samtidig som den treffer klitoris. 
  • Sett på det svakeste programmet og la den stimulere rolig over brystvortene, eller andre erogene soner. 

119122_We_Vibe_Nova_håndholdt.jpg

Disse måtene å bruke en rabbitvibrator på gjelder ikke bare kundefavoritten We-Vibe Nova 2, men flere andre rabbitvibratorer også. Håper dere ble litt inspirert. Her gjelder det rett og slett bare å være kreative sammen.

Hilsen Renate.