Sexleketøy: Hvilken Womanizer bør man velge?

Produkteksperten gir en innføring i de ulike Womanizer-modellene som finnes.

«Hvilken womanizer anbefaler dere å kjøpe til eget bruk primært?» spør kvinne (25).

Produktekspert Stine svarer.

Hei, kvinne 25.

Womanizer er et unikt produkt med en helt spesiell teknologi, og i det siste har det også kommet flere varianter. Jeg er usikker på hva du mener med «primært til eget bruk» ettersom Womanizer er et produkt til kvinner, og er ment for stimulering av klitoris, men om du lurer på hvilken variant du burde begynne med, får du nå en liten innføring.

Womanizer Starlet er den rimeligste varianten, men innehar den samme trykkbølgeteknologien som de andre typene. Den har fire intensitetsnivåer og har en halvtimes brukstid før du må lade den igjen. Denne varianten er godt egnet for nybegynnere som ønsker å prøve noe nytt uten å måtte investere alt for mye. Starlet er også en av de netteste modellene, så den tar lite plass om man også vil bruke den med en partner.

118664_Starlet_coral_beskjært1.jpg

Womanizer Liberty er en av bestselgerne hos Kondomeriet. Denne modellen har seks programmer og kommer i mange forskjellige delikate farger. Liberty er den eneste modellen som kommer med et praktisk magnet-lokk som gjør det enklere og mer diskre å ha med seg på tur, i tillegg til å gjøre den enklere og mer hygienisk å oppbevare i nattbordskuffenJ Denne er også liten og nett i størrelse.

118285_womanizer_liberty_rose.jpg

Womanizer Classic er litt større i størrelse, men har også åtte nivåer så det gjør den enda litt mer intens enn de mindre varianteneJ Denne kommer i en delikat lillafarge.

118139_Womanizer_classic_purple2.jpg

Womanizer Premium er det mange vil kalle Rolls Royce-utgaven. Den finnes i mange eksklusive farger og er laget i et behagelig silikonmateriale. I tillegg til å se eksklusiv ut har den hele tolv(!) nivåer i tillegg til to tilleggsfunksjoner. Den har en touch-funksjon som gjør at den starter ved kontakt med hud, på denne måten lager den ikke unødvendig mye lyd, og den har en autopilotinnstilling som gjør at den veksler mellom nivåene av seg selv og skaper en mer pirrende følelse. På denne måten kan man tease seg sakte men sikkert mot en deilig orgasme.

118137_womanizer_premium_black2.jpg

Womanizer Duo er den eneste varianten som i tillegg har en innvendig del! Så dette er det ultimate sololeketøyet. Den innvendige delen er designet til å treffe g-punktet og har dyp og murrende vibrasjon, og på klitoris får du de pirrende og intense Womanizer-trykkbølgene. Denne modellen har i tillegg alle de samme egenskapene som Premium-varianten.

Womanizer_Duo_burgunder.jpg

Det er ingen fasit på hvilken av typene du burde velge, det er helt individuelt. Så velg den som høres mest spennende ut for deg! Mange går først for en rimeligere variant for å prøve ut teknologien, og om man elsker følelsen (noe mange gjør) kan man senere oppgradere til en annen modell med flere nivåer. Andre investerer i Premium-varianten med en gang for å få maks antall programmer og funksjoner helt fra start.

Felles for alle Womanizere er at de alle er vanntette og oppladbare.

Hilsen Stine.