Sexleketøy: Hvilke sexleketøy kan gi g-punktorgasme?

Kondomeriets produktekspert trekker frem flere sexleketøy som vil gjøre det lettere og deiligere å stimulere g-punktet!

«Hvilke leketøy vil dere anbefale for å oppnå g punkt orgasme? Har dere et par klare favoritter å anbefale?» lurer mann (26) på.

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, mann 26!

De fleste innvendige sexleketøy som både vibrerer og er utformet med en bøy på tuppen, er i utgangspunktet fine å bruke når man ønsker å oppnå g-punktorgasme. Selve g-punktet nemlig 3-5 centimeter inn i skjeden, opp mot magen. For mange kvinner trengs det tid, øvelse og tålmodighet for å få det til. Men med riktig sexleketøy vil treningen definitivt gjøre det lettere – og ikke minst deiligere.

Her får du fire anbefalinger og klare kundefavoritter:

Mange rapporterer at det er enklere å oppnå g-punktorgasme etter man har fått en klitorisorgasme, ettersom man er mer følsom da alt «der nede» henger sammen. Og da er Mer Lyst Villig g-punktvibrator et genialt sexleketøy å starte med! Denne kan både brukes til å stimulere klitoris, men også g-punkt. Denne har en fin bøy, som er designet for å treffe g-punktet helt perfekt. Slank og fint skaft, med et litt større «hode» som er fin å bruke på jakt etter g-punktet. Den har hele 7 ulike vibrasjonsmønstre, som gjør det enkelt å finne en styrke man liker. 

118192_MerLyst_villig_g-punktsvibrator.jpg

Greedy Girl rabbitvibrator fra Fifty Shades har vært en kundefavoritt i mange år. Noe som gjør den til en favoritt er kombinasjonen av kraftig stimuli mot klitoris og g-punkt på en og samme gang. Man kan justere «rabbitørene» mot klitoris og skaftet mot g-punkt hver for seg, så her er det nok av muligheter til å prøve seg frem og finne en kombinasjon man liker. 

118764_greedy_girl_rabbit.jpg

Vi har flere kunder som forteller at de har oppnådd sin første g-punktorgasme med rabbitvibratoren Nova2 fra We-Vibe. Dette fantastiske leketøyet har en justerbar g-punktdel, noe som gjør at man kan stille den inn til å passe helt perfekt til hver enkelt kvinne. Den ytre delen som stimulerer klitoris er ekstremt fleksibel og bøyer seg med bevegelsene dine. Uansett hvor kort/langt man fører den inn, vil den alltid være i kontakt med klitoris. Med utallige vibrasjonsmønstre er det enkelt å forstå at det er mange som har denne som en favoritt i nattbordskuffen! Nova2 har også en app, og gjør at partneren kan styre leketøyet for deg - noe som åpner opp for masse spennende parlek. 

119122_We-Vibe_Nova_6.jpg

Womanizer Duo er på mange måter g-punktvibratorenes dronning. Den bruker den kjente og orgasmefremkallende trykkbølgeteknologien (Womanizer) på klitoris, mens staven brukes innvendig for å stimulere g-punktet med deilige vibrasjoner. Mange kvinner opplever dypere og kraftigere orgasmer med Womanizer Duo. Det er også rapportert om multiorgasmer og faktisk også sprutorgasmer! Absolutt en kombinasjon som er verdt å prøve ut dersom man lytter til tilbakemeldingene denne har fått.

118524_Womanizer-Duo-burgunder-med-eske.jpg

Jeg vil også anbefale deg å lese denne artikkelen som heter «Hvor er g-punktet?».

Lykke til i jakten på g-punktet!

Hilsen Renate, produktekspert.