Sexleketøy: Hvilke sexleketøy kan brukes med Womanizer?

Produkteksperten kommer med råd til sexleketøy som kan brukes sammen med Womanizer.

«Jeg trenger litt mer enn bare klitoris stimulering - hvilken dildo/vibrator vil dere anbefale meg å bruke sammen med Womanizer?» spør kvinne (40).

Produktekspert Renate Jansson anbefaler.

Hei, kvinne 40!

Sammen med din Womanizer finnes det mange spennende vibratorer eller dildoer man kan bruke samtidig. Her kommer noen forslag:

Je Joue g-punkt bullet er en liten og elegant vibrator som er perfekt til å stimulere både g-punkt og klitoris. Den lille bøyen på tuppen av vibratoren gjør den veldig fin å bruke innvendig til stimulering av g-punkt, samtidig som man bruker Womanizer til å stimulere klitoris. Med hele fem hastigheter og syv rytmer er dette en vibrator man kan ha det mye moro med!

117483_Minivibrator_G-spot_bullet3.jpg

Det er ikke uten grunn at denne vibratoren, fra Kondomeriets egen serie Mer Lyst, kalles treffsikker! Det bøyde hodet har en form som treffer perfekt mot g-punktet, og som enkelt kan bidra til å pirre deg mot orgasme. Sammen med en Womanizer vil nok denne kunne gjøre susen!

117420_MerLyst_Treffsikker_g-punkts_vibrator.jpg

Med sitt lekre, ergonomiske design og sine kraftige vibrasjoner er Rave fra We-Vibe en vibrator som vil gi deg optimal stimulering av g-punktet. Den asymmetriske formen leder direkte til g-punktet, og dersom man vrir om litt på vibratoren, vil de myke kantene stimulere dine mest sensitive punkter. Denne kan også styres med en App, som gjør at du kan lage egne «spillelister» på forhånd. Når man er i gang er det bare å trykke på «play», så vil vibratoren spille av dine helt egenlagde vibrasjonsmønstre. Rave er derfor fin dersom du ønsker en hands free vibrator, sånn at du kun trenger å fokusere på å holde Womanizeren.

116519_We-Vibe Rave_1.jpg

Tiger fra Fun Factory er en klassisk g-punktvibrator med god størrelse og deilige riller. Denne er perfekt dersom man ønsker en litt større vibrator og kraftige vibrasjoner. Rillene langs skaftet gjør opplevelsen enda litt mer pirrende.

116187_FunG5_DerVibrator_Tiger_Petrol_3.jpg

Ellers kan en helt vanlig dildo uten vibrasjon bidra til å gjøre opplevelsen av Womanizer enda litt bedre. Her er det veldig individuelt hvilken størrelse man ønsker.

Håper noen av disse tipsene vil falle i smak!

Hilsen Renate.