Sexleketøy: Hvilke sexleketøy egner seg til langdistanseforhold?

Produkteksperten gir råd til gode sexleketøy som er egnet for par i avstandsforhold.

«Jeg og kjæresten min skal ha et langdistanse forhold etter at vi har vært sammen i 4 år. Jeg vet ikke hvordan vi kan ha den seksuelle stemningen uten å være i nærheten av hverandre. Hva kan vi gjøre og hva slags leketøy kan man bruke for å det seksuelt gøy "sammen"? Jeg har hørt at det finnes leketøy som man styrer gjennom mobilen, men funker det når det er langt mellom oss? Jeg liker at kjæresten min drar meg i håret, slår meg og den type ting. Vi har begynt å utforske DS i BDSM, og jeg vil fortsatt ha det i forholdet mitt at han er dominant, men hvordan få til det når vi bor så langt unna hverandre?» spør kvinne (24).

Produktekspert Stine svarer.

Hei Kvinne 24,

Du har helt rett i at i det finnes appstyrte leketøy! I det siste har det kommet mange leketøy på markedet med app-styring som gjør det lettere å leke med hverandre uansett avstand og hvor enn man måtte befinne seg i verden. Her er noen av de mest populære.

Chorus er et C-formet leketøy, hvor den ene delen stimulerer i skjeden og den andre på klitoris, så her får man full stimulering. Den innvendige delen er designet til å kunne ligge i skjeden også under samleiet om man ønsker det. På denne måten vil den også vibrere og stimulere på penis! Litt av et kinderegg der altså.

We_Vibe_Chorus_118827_6.jpg

Chorus er produsert av merket We-Vibe, og de har også andre appstyrte produkter. Her finnes alt i fra det innvendige egget Jive, trusevibratoren Moxie som stimulerer klitoris, buttpluggen Ditto og penisringen Pivot.

Vibratoregget Lush er også en kundefavoritt verden over. Dette er et innvendig vibrerende egg med en usedvanlig god motor som lager dype, intense vibrasjoner, og den har en opphøyning i designet som skal treffe g-punket perfekt!

118523_lush_bullet_lovense(1).jpg

Ellers er det også verdt å nevne støpesettet Cloneboy! Hvor man kan støpe en egen dildo eller vibrator fra partnerens penis! Denne er ikke appstyrt, men et tips om man ønsker et gjensyn med en av kjærestens fordeler før dere møtes igjen.

Du skriver at dere har begynt å eksperimentere med DS, hvor han er den dominante, så fest på deg et av de appstyrte leketøyene over (ta det gjerne med utendørs), og gi han full kontroll (bokstavelig talt). Inne på appen kan han da velge hvor intens vibrasjonsstyrken skal være og hvilke rytmer den skal ha. Så da er det helt opp til han om det skal bli to timer med langsom, diskre og pirrende stimulering eller ti minutter med heftig og intense vibrasjoner.

Håper dere finner ut av det og fortsetter å leke og ha det gøy selv med avstand.

Hilsen Stine.