Sexleketøy: Hva er forskjellen på Fleshlight og andre vaginaprodukter?

Produkteksperten forklarer hvordan en Fleshlight fungerer og sammenligner med andre vaginaprodukter.

«Hva er forskjell mellom Fleshlight Signature Elsa Jean Tasty og en vanlig vagnia deep balls eller andre?» spør mann (19).

Produktekspert Stine svarer.

Hei, mann 19.

Vi har mange typer masturberingshylser i vårt sortiment, så dette er du ikke alene om å lure på! Utover design og det rent visuelle, er det flere forskjeller. Det er ofte forskjellige riller og stimulerende mønstre inne i hylsen, de kommer i forskjellige type materiale og i forskjellige lengder. Dette er også en produktkategori hvor prisen varierer veldig, så her kan man finne noe å hygge seg med uansett størrelse på lommeboken. 

Du nevner Fleshlight Signature Elsa Jean Tasty, som er et veldig populært produkt. Ikke bare i Kondomeriet, men verden over. Fleshlight er nemlig et av verdens mestselgende sexleketøy for menn! Og det er ikke for ingen grunn. Alle produktene i Fleshlight-serien kommer i et ekstremt naturtro materiale med deilige riller på innsiden. Hylsene sitter i en lommelyktformet beholder som gjør at man får et godt grep under bruk. Den geniale beholderen kommer også med et lokk i enden av hylsen, og ved å skru på denne, justerer man på vakuumet! Ved å skape mer vakuum vil det simulere følelsen av oralsex på en veldig realistisk måte.

119175_Fleshlight_Signature_Kissa_Sins3.jpg

Ellers har Fleshlight også lansert noen nettere modeller i det samme populære materiale, disse er også litt rimeligere, om man vil teste ut konseptet før man eventuelt investerer i en de klassiske typene. Da finnes alt i fra Fleshlight Quickshot til 349,-, Fleshligt Flight til 599,-, og Fleshlight Surge til 649,-

Du nevner også Deep Balls, da er det kanskje Vagina Balls Deep du mener? Denne er laget i et annet materiale enn Fleshlight, ikke like realistisk, men vil fortsatt være veldig myk og behagelig. Den kommer heller ikke med en beholder med vakuumjustering som Fleshlightene, men vil likevel være veldig stimulerende og skape en helt annen følelse enn å kun bruke handa. Noe som gjør akkurat denne varianten litt ekstra pirrende er at den er gjennomsiktig! På den måten kan man se hva som foregår inne i hylsen under bruk.

Ellers er det viktig å bruke riktig type tilbehør til alle typer hylser: Et godt, vannbasert glidemiddel under bruk (mange foretrekker et varmende glidemiddel til disse produktene for en mer stimulerende følelse), en mild såpe for rengjøring (gjerne intimsåpe), rensespray for å hemme bakterievekst og et pudder til slutt for å trekke ut resterende fukt og for å bevare mykheten i materialet.

Hilsen Stine, produktekspert.