Sexleketøy: Han ønsker å prøve sexleketøy. Hvilket bør han velge?

Produktekspert kommer med flere gode anbefalinger til valg av sexleketøy for menn.

«Er en småerfaren gutt på 19 som ønsker å prøve sexleketøy. Er bifil og liker analsex. Noen tips til hva jeg burde prøve?» spør gutt (19).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer.

Hei gutt 19,

Spennende at du er nysgjerrig på å prøve ut sexleketøy. Vi har et stort utvalg av leketøy for penis og for anallek. Det er ingen fasit på hvor man skal begynne, det viktigste er at man selv går for det som er fristende og som føles riktig for seg. Her er noen av produktene for menn som er populære hos oss.

Mange menn syntes det er spennende med onanihylser. De finnes i mange ulike materialer, fasonger og med ulike mønstre. En slik hylse kan fint brukes alene og med en leken partner. Tenga egg er en lukket hylse med mønster som gjør onaneringer mer spennende, disse kommer i flere ulike varianter. 

114330_2_Tenga_egg.jpg

Om man ønsker å sprite opp oralsexen kan vi anbefale en med åpning i begge ender som for eksempel Sono No. 23. Fleshlight Quickshot Vantage er også et godt valg.

Vi kan selvfølgelig anbefale å teste en Fleshlight, som er verdens mest solgte sexleketøy for menn. Fleshlight masturbator kjennetegnes av sin lommelykt-utforming, og en realistisk opplevelse takket være det patenterte SuperSkin-materialet. Fleshlight er en type masturbator for håndholdt penetrering, med ulike hylser med for eksempel nupper og riller. Vi har signature kolleksjonen med helt unike mønstre og med avstøpninger av kjente pornostjernes vulva for å gjøre det hele mer spennende og realistisk.

118928_Fleshlight_Signature_Mia_Malkova8.jpg

Av analleketøy er det mye spennende å velge mellom både med og uten vibrasjoner og noen med bevegelse. Vector fra We-Vibe har blitt en favoritt hos mange menn som har funnet det magiske p-punktet. Denne er ladbar med magnet slik at den er 100% vanntett og vinkelen på pluggen kan justeres slik at den treffer akkurat slik man ønsker. Kan samtidig styres med fjernkontroll slik at man ikke trenger å røre ved den for å endre vibrasjonene.

118623_vector_beskjært2.jpg

Om du ønsker en plugg med bevegelse så kan helt klart P-punkt rocker være et spennende valg da denne både vibrerer og gjør «kom her» bevegelsen i det tempoet du måtte ønske.

118100_anal_fantasy_p_spot_milker.jpg

Husk at du vil trenge et vannbasert glid sammen med alle våre leketøy for å få den beste opplevelsen. Med alle våre analleker anbefaler vi glid laget bestemt for anallek som vil være noe tykkere i konsistensen slik at ikke kroppen suger til seg all fuktigheten like raskt.

Lykke til med valget!

Vennlig hilsen Christina.