Sexleketøy: Gode sexleketøy for å oppnå orgasme i cowgirl-stillingen

Produkteksperten trekker frem flere gode sexleketøy som kan brukes under samleie med partner.

«Jeg er en 25 år gammel kvinne som er på jakt etter et sexleketøy jeg kan ta med meg inn i parforholdet. Mer spesifikt ser jeg etter et sexleketøy som egner seg for stillingen "cowgirl". Jeg har aldri oppnådd orgasme under penetrerende sex. Tidligere har jeg kun fått orgasme ved å bli fingret mens jeg spenner musklene i beina og setet (tror jeg får orgasmer ved en slags kombinasjon av utvendig og innvendig stimulering av klitoris). Nylig har jeg imidlertid oppdaget at jeg er ganske nærme å komme når jeg rir kjæresten min, ettersom jeg kan gni klitoris mot han mens vi har sex. Jeg håper og tror at jeg med litt hjelp fra et sexleketøy kan komme helt i mål i denne stillingen. Det skal nevnes at kjæresten min ikke er så begeistret for penisringer, men vet dere om et annet sexleketøy som kunne hjulpet meg til en orgasme i denne stillingen og som ikke krever så mye håndtering under selve sexen? Jeg personlig er ingen fan av å feks fingre meg selv under sex, så ser for meg et leketøy som let lar seg inkorporere på et vis. Vet ikke om det er av relevans, men jeg kan også nevne at jeg har en bakoverbøyd livmor. Hva slags sexleketøy tenker dere jeg burde kjøpe?» spør kvinne (25).

Produktekspert Stine svarer. 

Hei, kvinne 25.

Hele 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimulering for å kunne oppnå orgasme både med og uten partner, så her er du ikke alene. Og om man ikke føler det komfortabelt å stimulere seg selv under samleie, finnes det flere «handsfree» vibrerende produkter man kan benytte i stedet.

Et av produktene er vibrerende penisringer, som du forteller at dere har erfaring med, men det er langt ifra det eneste produktet om den ikke falt i smak.

We-Vibe Chorus er et av verdens mest populære parleketøy. Produktet er C-formet med en vibrator i begge ender, hvor den ene delen plasseres i skjeden og den andre på klitoris. Den innvendige delen er også såpass flat og designet for at penis kan penetrere samtidig som leketøyet er plassert i skjeden. Dermed vil produktet stimulere på g-punkt, klitoris og på penis samtidig! Produktet kan også justeres ved å bøye to ledd, slik at den sitter godt plassert under hele akten i alle stillinger.

118826_We_Vibe_Chorus_Blue_5.jpg

Ellers kan også Icon parvibrator være et godt alternativ! Denne kan brukes på mange forskjellige måter, blant annet vil den kunne være godt egnet i cowgirl-stillingen, i og med at den kan plasseres rundt penis og vibrere mot klitoris uten at den strammer.

119161_Ion_couples_massager.jpg

Fingervibratorer er også veldig populært, da de ofte er nette i størrelse og ikke er i veien for penis under samleie.

Classic Bullet fra Je Joue er en variant som har fått veldig gode tilbakemeldinger, den er enkel å håndtere, stillegående og har dype murrende vibrasjoner.

117484_Klitorisvibrator_Classic_Bullet4.jpg

Til slutt kan disse leketøyene gjerne kombineres med Secret Garden Orgasmekrem! Denne vil stimulere blodsirkulasjonen i klitoris og gjøre deg enda mer følsom, noe som igjen vil kunne føre til å lettere oppnå orgasme.

101027_1_sexleketoy.jpg

Om du ønsker å vite mer om produktene, ta gjerne en titt på nettsiden vår Kondomeriet.no, her er det også fine tegninger som illustrerer godt hvordan de forskjellige leketøyene over kan brukes.

Hilsen Stine.