Sexleketøy for menn: Hvilke er mest populær... | Kondomeriet

Sexleketøy for menn: Hvilke er mest populære?

Vår produktekspert trekker frem fire populære sexleketøy for menn.

«Hva er det mest populære leketøyet for gutter og menn?» spør mann (30).

Vår produktekspert Stine svarer.

Hei, mann 30!

Det er jo veldig individuelt hva man synes er spennende, og vi har mange produkter i forskjellige varekategorier for menn! Men det er klart vi ser at enkelte produkter vekker ekstra interesse hos flere.

Fleshlight Quickshot er en masturberinghylse med et deilig og mykt hudlignende materiale. Den har et stimulerende mønster på innsiden som kan brukes alene eller med en partner. Den har et diskre design og er nett i størrelse. 

119932_Fleshlight_Quickshot_beskjært.jpg

Manta penisvibrator er en vibrator for menn, med et unikt design og en kraftig motor. Den vibrerer dypt og murrende, og kan brukes like fint alene, men også med en partner. Den er designet med et godt håndtak, og ettersom det er en god lengde på skaftet, vil denne nå frem til penis i flere stillinger. Stryk den opp og ned på penis, i stedet for hånden, bruk den under oralsex, eller la den sitte rundt roten under samleie. Dette er et leketøy med mange spennende muligheter, og det er bare fantasien som setter grenser.

118804_Fun_Manta_Sort_2.jpg

Sir Richards vibrerende penisring er det virkelig fart i! Når vi fikk denne inn, ble vi positivt overrasket over hvor god vibrasjon den hadde i henhold til prisen! Den har flere hastigheter, fra diskre til superkraftig! Så her får man god variasjon. Den er også nett i størrelse i forhold til andre vibrerende ringer, og kan lett brukes til både solo-lek og som et par-leketøy, hvor vibrasjonen stimulerer mot partner samtidig. Vibratoren er festet på oversiden, men kan enkelt snus nedover slik at den heller stimulerer ballene. Mange synes også det er en fordel at den er oppladbar. 

118489_sr_control_vibrating_cring(1).jpg

I det siste har vi merket at flere og flere menn har blitt nysgjerrige på anale leketøy! Bevisstheten rundt p-punktet, og at dette er et unikt nytelsespunkt for menn, har økt, og mange ønsker derfor å utforske dette punktet med et leketøy.

Et av leketøyene vi ser selger veldig godt til p-punkt-stimulering er We-Vibe Vector prostatavibrator. Dette produktet har nemlig mange pirrende funksjoner og passer til de aller fleste. Både kunder som vil utforske området for første gang, men også de som vil ta anal-lek og orgasmen til nye høyder. Pluggen har en nett og fin størrelse, men kan formes i et justerbart ledd, slik at man kan få forskjellig press på p-punktet. Den har også usedvanlig god vibrasjon! Flere av kundene som kommer innom og får kjenne på demoen vi har i hylla, blir ofte overrasket over den gode vibrasjonen og det behagelige materialet, ettersom det er i et fløyelsmykt silikontrekk. Mange appellerer også til variasjonen i måten den kan styres på. Enten på selve produktet, med en medfølgende fjernkontroll eller via app på mobilen din. På denne måten kan også partneren din bli med på leken!

vector_beskjært.jpg

Hilsen Stine.