Sexleketøy: Finnes det vibratorer som etterligner dusjstrålen?

Det finnes flere vibratorer som også gir punktstimulering av klitoris. Her er to gode alternativer fra produkteksperten.

«Jeg lurer på om dere har tips til en vibrator som etterligner følelsen av en dusjstråle? Jeg får de mest intense orgasmene mine i dusjen, men jeg får ubalanse i underlivet dersom jeg bruker dusjstrålen ofte, derfor håper jeg det er et produkt der ute som kan etterligne den sensasjonen. Jeg har allerede både magic wand og womanizer, men ingen av dem kommer i nærheten», skriver kvinne (25).

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei kvinne 25, 

Dusjstrålen kan være intens og gir punktstimulering av klitoris, og det er dessverre ingen vibratorer i vårt sortiment som vil være helt lik dusjstrålen.

Når det er sagt, er Focus Sonic en klitorsivibrator som også gir punktstimulering av klitoris. Den har en utpreget tupp som kommer med flere hetter man kan sette på, slik at man får den akkurat slik man vil. Kanskje den kan være et alternativ?

118276_FocusSonic_samlet.jpg

Ellers fungerer klitorisvibratoren Senzi også på litt samme måte. Det smale designet og den nette tuppen gjør det enkelt å konsentrere vibrasjonene på klitoris og pin-pointe nytelsen!

118995_Senzi_Vibrator_Deep_Pink.jpg

Dersom du bor i nærheten av en av våre butikker kan du komme innom slik at du får kjenne på disse.

Med vennlig hilsen Katarina, produktekspert.