Sexleketøy: Dildo og klitorisvibrator til nybegynner

Det kan være greit å starte med en vibrator som har litt mer kilende og pirrende vibrasjoner dersom man er på jakt etter sitt første sexleketøy, tipser produkteksperten.

«Jeg er nybegynner og tenkte å kjøpe ein dildo og klitorisvibrator. Har dere noen å anbefale til nybegynnere», lurer jente (29) på. 

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, jente 29!

Så gøy at du ønsker å teste ut noe i havet av spennende sexleketøy! Alle er forskjellige, og det er veldig individuelt hva man liker. Men det kan være greit å starte med en vibrator som har litt mer kilende og pirrende vibrasjoner dersom man er på jakt etter sitt første sexleketøy. Vi har mange fine varianter å velge mellom for nybegynnere, og her kommer noen anbefalinger:

Klitorisvibratorer er noe av det vi selger mest av, og det finnes utallige varianter i forskjellige former og funksjoner. Felles for klitorisvibratorer er at de ofte er litt mindre i størrelsen, som gjør de ekstra godt egnet til å bruke både alene eller under samleie. En kundefavoritt blant klitorisvibratorene er RO-90 Velvet. Dette er en liten og diskré klitorisvibrator, og med hele 10 ulike vibrasjonsmønstre finner man garantert et program man liker.

118084_RO90-Soft-Lilac-Velvet-Touch.jpg

I kategorien dildo (sexleketøy uten motor) finner man også mange ulike varianter. Utvalget vårt rommer naturtro dildoer, g-punktdildoer, myke dildoer, strap-on dildoer og dildoer med sugekopp. Disse kommer i ulike typer materiale, for eksempel glass, silikon, realistisk og til og med i stein. Her er det veldig smak og behag om man ønsker en slankere og lengre variant, eller en tykkere og kortere variant. Klikk deg inn på lenken her, så kan det hende du finner en variant du tenker at passer helt perfekt for akkurat deg.

118896_Dix_Dong_Flesh_5_Bend1.jpg

Ønsker du å utforske innvendig med en vibrator, så kan Mer Lyst Villig G-punktvibrator være et fint alternativ. Denne er perfekt til å stimulere klitoris, men på grunn av den litt lengre størrelsen med bøy på tuppen, så er den godt egnet for å utforske g-punktet også.

118192_MerLyst_villig_g-punktsvibrator(final3).jpg

Håper du finner en favoritt!

Hilsen Renate.