Sexleketøy: Bør nybegynneren velge klitoris... | Kondomeriet

Sexleketøy: Bør nybegynneren velge klitoris-eller g-punktvibrator?

Produkteksperten kommer med gode råd ved valg av første sexleketøy.

«Jeg er en jente på 24 år, og har anskaffet meg en dildo, men jeg vil også utforske litt mer. men jeg er ny på dette med å kose med seg selv så vet ikke hva jeg bør velge. jeg er ny når det gjelder sex leketøy også så jeg trenger virkelig deres hjelp. Jeg lurer på hva jeg bør begynne med av klitorisvibrator eller g-punktvibrator som nybegynner», spør jente (24).

Produktekspert Stine svarer.

Hei jente 24!  

Så gøy at du har begynt å utforske med litt leketøy! Bruk av leketøy kan være en fin måte å bli kjent med sin egen kropp på, utforske hva man liker og kanskje stimulere steder på kroppen hvor det ikke er like enkelt å komme til med hendene.

Du skriver at du har erfaring med en dildo, disse er jo uten vibrasjon og har ofte et naturtro design. Som nybegynner er det flere typer leketøy vi anbefaler! Men det kommer helt an på hva du synes virker spennende! 

Klitorisvibratorer er noe av det vi selger aller mest av! Og det finnes utallige varianter i forskjellige former og farger. Felles for disse er at de ofte er litt mindre i størrelse, som gjør de ekstra godt egnet til å bruke under samleie i tillegg til sololek. Tre kundefavoritter blant klitorisvibratorene er Mer Lyst Hissig klitorisvibratorMimi vibrerende egg, og minivibratorene Cuties.  

118386_Mer Lyst Hissig klitorisvibrator_eget bilde.jpg

Om du heller kunne tenke deg en litt større vibrator som stimulerer mot g-punkt, har vi fått veldig gode tilbakemeldinger på disse tre We-Vibe Rave G-punktvibratorMer Lyst Villig G-punktvibrator, og Fun pulsator Stronic G lilla. Den sistnevnte har ikke vibrasjon, men støtfunksjon, om man ønsker en mer naturtro bevegelse.  

Rabbitvibratorer er også veldig populært. Her får man både i «pose og sekk» med full stimulering både på klitoris og mot g-punkt samtidig! Tre populære varianter er JimmyJane G-Rabbit, Happy Rabbit g-punkt slim, og We-Vibe Nova 2 rabbitvibrator.  

119122_We-Vibe Nova_hånd på seng.jpg

Om du fortsatt er litt usikker er et siste tips helt på tampen å starte med en nettere variant av en innvendig vibrator, som for eksempel Mer Lyst Villig G-punktvibrator, Mer Lyst Forførende Minivibrator eller en minivibrator fra Cuties-serien. Felles for disse er at de fint kan brukes både innvendig og på klitoris, i tillegg har de flere vibrasjons-programmer med forskjellige rytmer og hastigheter, så på den måten får du utforsket hva du foretrekker.

cuties_samlebilde_hånd_1.jpg

Håper du finner et leketøy du blir fornøyd med, og at disse tipsene hjelper deg litt på vei.

Hilsen Stine.