Sexleketøy: Analpluggen sklir lett ut. Hva kan han gjøre?

Kondomeriets produktekspert kommer med tips til analplugger som vil sitte godt under samleiet.

«Jeg er veldig glad i analsex og buttplugs,men etter vi fikk til analsex vil bare butpluggene ut igjen når jeg har sex..virker som jeg automatisk strammer noen muskler når jeg nyter samleiet så gjør jeg presser ut buttpluggen under sex..prøvd både små og litt større,selv de jeg har større problem med å få inn kommer ganske lett ut litt etter litt i sex..finnes det noe jeg/vi kan gjøre?» spør kvinne (27).

Produktekspert Stine svarer.

Hei kvinne, 27

Anallek har bare blitt mer og mer populært de siste årene, og dermed har vi nå et stort utvalg av forskjellige plugger. I forhold til det du skriver om at pluggen kan skli ut under samleie, er det noen plugger som sitter bedre enn andre. Velg gjerne plugger med et ekstra smalt område rett før stopperen, det gjør at den ytterste lukkemuskelen kniper bedre rundt roten på pluggen og den sitter litt lettere på plass. Så sørg for at pluggen har et markant søkk før stopper, det kan nok ha mer å si for hvor lett den glir ut enn selve størrelsen på pluggen.

Eksempler på plugger som vil kunne sitte litt bedre under samleie, er We-Vibe Ditto, finnes i blå og lilla og er ikke store pluggen, men den er veldig godt egnet til bruk under samleie. Den har en flat del på den ene siden som kan vende mot vagina slik at den ikke vil bli «flyttet» på og dyttet ut under penetrering. We-Vibe er også kjent for sine meget gode vibrasjoner som kan enten styres på leketøyet, med fjernkontroll eller via en app på telefonen, så den er perfekt om dere vil leke dere litt utenfor soverommet også.

117379_wevibe_ditto_buttplug_blå.jpg

Ellers er Mer Lyst Snerten analplugg et annet eksempel på en plugg som vil sitte godt under samleie. Denne er også nett og fin i størrelse men med de stimulerende kulene vil pluggen passe like godt for nybegynnere som for de mer erfarne. Kulene vil kunne bidra til ekstra stimulering analt, men penis vil også bli stimulert og «massert» ved vaginal penetrering ettersom veggen mellom analen og vagina er såpass tynn.

117424_merlyst_snerten_analplug.jpg

Om du bor i nærheten av en av våre butikker er det bare å komme innom! Da får du også muligheten til å se og kjenne på utstillingsmodeller, noe som ofte kan hjelpe til med å forestille seg hvordan produktene vil bli i praksis.

Hilsen Stine.