Samleie: Hvordan sprite opp sexlivet?

Produkteksperten anbefaler produkter som kan piffe opp samleiet – og sexlivet.

«Samboer og jeg føler begge at vi har "grodd fast" i det samme gamle - spesielt etter vi ble foreldre. Misjonær, kvinne på topp, "doggie" og andre "standardstillinger", med og uten (som oftest uten) vibrator. Jeg føler jeg og samboer ikke er helt på bølgelengde i senga. Jeg er litt mer leken og kunne tenke meg og prøve noe forsiktig spanking, håndjern, rollespill el.l., men han er ikke så begeistret for sånt. Greit nok, dette har jeg godtatt, men sliter nå med å finne på noe nytt som begge kan like. Har dere noen forslag?» spør kvinne (28).

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, kvinne 28!

Dette er det nok mange som kjenner seg igjen i. Det er fint å høre at du ønsker å sprite opp litt i senga, og teste ut nye og spennende ting. Her har dere noen tips: 

117349_Master&Slave_spill.jpg

Et alternativ til det du nevner kan jo være et spill, eks: Master and slave erotisk spill. Dette spillet inneholder 24 spillekort med ulike utfordringer og oppgaver, som er en perfekt inngangsportal dersom man er litt nysgjerrig på om bondage kan krydre opp sexrutinene. Her kan dere gå sakte frem, og bli enige om at det er lov til å hoppe over utfordringene hvis det er sånn at man ikke er komfortabel med utfordringen som dukker opp på et av spillekortene.

118695_Silkeband.jpg

Mer Lyst Silkebånd er fin å bruke til lett bondagelek. Enten om man vil bruke den som bind for øynene og la sansene løpe løpsk, eller om man velger å knyte hender eller ankler sammen. Litt mer uskyldig og enkelt å snike inn i leken enn kanskje håndjern? Her er det i hvert fall mye moro for penga.

118392_manta_stroker.jpg

Noe som er gøy for begge to er Manta penisvibrator. Med spennende riller og gode vibrasjoner kan denne vibratoren kan brukes til å stimulere penis. Den er også super å bruke samtidig som man gir oralsex. Eller om man setter den ved roten av penis under samleie, så blir penis gjort om til en «levende vibrator» samtidig som man vil kjenne de dype og kraftige vibrasjonene mot klitoris. I tillegg er den super til å stimulere brystvorter. Virkelig et leketøy som er perfekt for par!

118825_We_Vibe_Chorus_Purple_4.jpg

Chorus, som er et av verdens mest solgte parleketøy, er perfekt designet for å bruke under samleie. Denne vil gi vibrasjoner på klitoris og g-punkt samtidig for henne. Når penis glir inn og ut, vil han også kunne nyte deilige vibrasjoner, samtidig som han presser leketøyet opp mot g-punktet.

114632_Mio_sort.jpg

Penisringer med vibrasjon er noe vi selger utrolig mye av til par, og her er Mio vibrerende penisring genial for par som søker det lille ekstra. Penisringen lar han bli mer sensitiv da blodet forblir i penis og gjør den ekstra stiv. Hun vil kjenne en hardere penis, samt de kraftige vibrasjonene fra penisringen mot klitoris. Deilig for begge!

Moxie_trusevibrator_beskjært.jpg

Ønsker man å piffe opp sexlivet litt, så er det mange som synes app-styrte sexleketøy er gøy. Her kan for eksempel trusevibratoren Moxie gjøre kvelden ekstra spennende. Føler man seg litt ekstra leken, kan man la partneren ta styringa enten om man er på restaurant, kino eller bare en tur i skogen. Det blir ekstra pirrende og spennende når det er deres egen lille hemmelighet.

Håper noen av tipsene kan være noe for dere, og at de kan bidra til å ta sexlivet til nye høyder!

Hilsen Renate.