Orgasme: Klarer bare å oppnå orgasme med vibrator

Produkteksperten kommer med flere gode tips til leketøy som kan brukes med en partner under samleie.

«Hei. Jeg har aldri hatt orgasme under samleie. Jeg klarer bare oppnå klimaks ved hjelp av vibrator på meg selv. Om en partner bruker vibratoren på meg så synes jeg fortsatt det er vanskelig, selvom jeg prøver å forklare godt. Et annet problem er at jeg kun oppnår klimaks om beina mine er stive. Dette vil si at alle stillinger der partner kan være inni meg på samme tid som vibratoren brukes, utgår. Har dere tips til produkter eller leketøy som kan hjelpe meg/oss? Stillinger som anbefales med bruk av vibrator og ikke?» lurer jente (19) på.

Vår produktekspert Stine svarer.

Hei, jente 19! 

Først og fremst, så flott at du greier å oppnå orgasme på egen hånd! Det vil jo si at du kjenner kroppen din godt! Det er også veldig kult at du har forsøkt å forklare partneren din om hvordan du liker å bli stimulert med en vibrator, selv om det ikke alltid er så lett å bli stimulert til klimaks av noen andre enn seg selv.

Du skriver at du behøver en vibrator og å stive av bena dine for å kunne oppnå orgasme, og det forstår jeg at kan bli utfordrende under penetrering. Det er jo ikke et fasitsvar på hva som vil fungere for deg (dere) men her kommer likevel noen tips som kanskje kan hjelpe dere litt på vei.

  1. Nervene i klitoris blir vant til vibrasjon og styrken på vibratoren, så et tips kan være å la være å bruke vibratoren en periode for å gjøre nervene ekstra sensitive igjen! På denne måten kan det kanskje bli enklere å oppnå orgasme sammen med partneren din, da nervene ikke krever like mye stimuli som ved bruk av vibrasjon. Etter å ha gjort nervene skarpere igjen, kan man gjerne ta i bruk en orgasmekrem i tillegg! Det denne kremen gjør er å tiltrekke seg mer blod på området du smører den på, for eksempel klitoris eller i skjeden, dermed blir man ekstra følsom. Så mange opplever å få raskere orgasme, men også å få kraftigere orgasmer når man først kommer. 
  2. Det leketøyet som er mest populært for tiden er Womanizer! Denne stimulerer klitoris med trykkbølger i stedet for vibrasjon, og mange mener dette er det ultimate leketøyet for å oppnå orgasme. Så det å kunne bytte ut vibratoren med en Womanizer under samleiet, kunne også være verdt et forsøk, da vi har fått veldige gode tilbakemeldinger på denne av de som synes det er generelt utfordrende å oppnå orgasme. Denne kommer i flere størrelser og fungerer i flere stillinger, så her gjelder det bare å prøve seg frem for å se hva som fungerer best for deg/dere. Det kan også hende at en Womanizer vil kunne hjelpe deg med å kunne oppnå orgasme uten å måtte stive av muskulaturen i bena, da mange mener at dette er en mye mer intens og unik måte å stimulere klitoris på.
  3. Vi har også flere typer parleketøy som er "handsfree"! Mange opplever at disse gjør at man kan slappe mer av i hendene, at man slipper fokus og lettere klarer å leve seg inn i det som skjer der og da. Eksempler på disse leketøyene er parleketøyene fra We-Vibe. De er formet slik at man har en del i skjeden og en del på klitoris, som en slags klype (uten at den klyper) Det er vibrasjon både på innsiden og på utsiden, og delen som er plassert i skjeden er formet for at penis kan penetrere samtidig. På den måten kan leketøyet stimulere klitoris, g-punkt og penis samtidig! We-Vibe kan også brukes i alle stillinger.
  4. Ellers er også penisringer med vibrasjon et populært alternativ. En penisring er opprinnelig laget for at penis kan holde seg hard og på maks størrelse lenger, men i de siste årene har disse ringene blitt mer og mer populært som et parleketøy! Veldig mange av de vi har i sortimentet vårt har vibrasjon! Det vil si at i tillegg til å holde ereksjonen på maks lenge, vil ringen også stimulere mot partner. Når penis er fullt erigert settes ringen helt innpå roten, bare pass på å ikke ha den på i mer enn 30 minutter ettersom den holder igjen blodsirkulasjon. I forhold til stillinger og penisringer er det mange som mener at misjonær og hun på topp er best egnet. 

Håper noen av disse tipsene vil hjelpe deg i å kunne oppnå orgasme også under samleie. Selv om en orgasme ikke alltid trenger å måtte være målet for å kunne ha et deilig samleie. Det er ingen fasit, og om det viser seg å være lettere og bedre for deg å få orgasme under forspillet for eksempel, er også det helt greit. Det viktigste er at dere begge har det deilig og bra. 

Mvh produktekspert Stine.