Orgasme: Hvordan oppnå vaginal orgasme? | Kondomeriet

Orgasme: Hvordan oppnå vaginal orgasme?

Sexologen kommer med tips til hvordan man kan få vaginal orgasme!

«Har i lang tid sammen med min partner prøvd å oppnå vaginal orgasme, uten å lykkes. Har prøvd med pute under rompe, forskjellige stillinger og de fleste tips som ligger ute på nett. Får orgasme av oralsex og ved stimulering av klitoris. Jeg lurer derfor på om dere har noen tips og triks til hvordan man kan oppnå vaginal orgasme med partner,» lurer dame (22) på.

Thomas-svarer-riktig.jpg

thomas-portrett-farge.jpgHei, dame 22.

Vaginal orgasme er gjerne en litt annen type orgasme enn den «tradisjonelle» klitorisorgasmen. Den kan føles kraftigere eller roligere alt etter som, og man må gjerne jakte på den på en litt annen metode. Mange sammenligner G-punktorgasmen med en vaginal orgasme, og det er den jo også, men de fleste tenker på den dypere skjedeorgasmen man opplever dersom livmorhalsen stimuleres.

Du skriver noe om pute under rumpa, og jeg er usikker på hvilken stilling eller hvor dere «leter», men de fleste som rapporterer om skjedeorgasme, får det ved å sitte oppå partner, og istedenfor den tradisjonelle «pumpesexen» sitter hun heller helt ned på hans penis og gnir bekkenet ned mot hans, fram/tilbake og rundt, så han er dypt inni henne. De fleste av hennes orgasmer trenger å ha med klitoris i enten hoved- eller birolle og her får klitoris stimuli, mens hans penis treffer dypt inn mot livmorhalsen. Det er også de som får denne typen orgasme under «doggystyle», hvor han treffer lenger inn og hun kan stimulere klitoris samtidig. Dette er nok en av de gangene lengde på penis har betydning

G-punktorgasmen finner man ved å stimulere området som ligger 3-6 cm inn og opp mot bekkenet. Dette kan gjøres hvis han tar henne bakfra, men at han ligger litt lenger opp enn tradisjonelt slik at penis treffer dette punktet, eller det kan stimuleres med fingre, eller en eller annen form for vibrator. Det finnes også parvibratorer som man kan bruke under samleiet som kan gi både han og henne en spennende opplevelse.

Håper dette var til hjelp.

Mvh Thomas Winther.