Hvordan oppbevare sexleketøy?

Hvordan skal man egentlig oppbevare sexletøy?

"Hei! Jeg og samboeren min har opplevd nå at opp til flere av dildoene har smeltet og blidd helt ødelagt eller har farget av på andre leker i skuffen. Hva er årsaken til dette? Er masse av favorittene som nå er havnet i søpplen..er veldig kjipt med tanke på at det blir mye bortkastete penger i lengden.."

Katarina-svarer-riktig.jpg

Katarina-ny2023-sirkel.jpg

Hei Kvinne 22,

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Dette forstår vi er kjempekjedelig!

Når man oppbevarer leketøy er det viktig at de ligger hver for seg fordi noen materialer reagerer med hverandre, og det resulterer i at de smelter sammen, dessverre.

Også for å unngå støv og lignende anbefaler vi at man legger leketøyene enten i forpakningen de kom i eller for eksempel en blank brødpose. Poser med farge/trykk kan smitte av og misfarge leketøy. 

Noen leketøy kommer med en silkepose man kan oppbevare leketøyene i, eller så har vi også noen oppbevaringsbokser som kjempe smarte! Noen er med lås for å unngå nysgjerrige øyne. Sjekk de ut her.

120510-Secret-Box-V23.jpg120510-Secret-Box-V22.jpg

Jeg vil også legge til at vi har «miljørabatt». Dette betyr at dersom du leverer inn din gamle vibrator, får du 20% på ditt nye leketøy. Les mer her: Miljørabatt | Kondomeriet

Håper dette var til hjelp!

Hilsen Katarina, produktekspert