Hvordan oppbevare sexleketøy?

Hvordan oppbevare sexleketøy på riktig måte? Kondomeriets produktekspert har svar!

«Jeg lurte på å kjøpe We-Vibe Nova 2 rabbitvibrator, Tango Abrazo rabbitvibrator og Tango Sentada rabbitvibrator. Hvordan oppbevarer jeg dem? Legger jeg dem tilbake i eskene sine eller kan jeg legge dem i denne boksen som jeg skal ha. Oppbevaringsboks sexleketøy Secret Box og Oppbevaring sexleketøy Happy Rabbit M pung? Vet at man skal lagre hver for seg? Jeg er veldig nøye med hygiene og holde dem hver for seg, men lurte på hva dere hadde gjort. Vet en av dem kommer med en sånn pose for oppbevaring. Lurte på om jeg skal ha andre ting også. Skal man ha en gjennomsiktig pose på dildo i selve oppbevaringsesken for oppbevaring? Siden esken beskytter den mot støv, eller bare legge den i esken når man har vasket og gjrt reint den. Er så usikker på oppbevaring. Og legge ting vekk og ikke gjør noe feil» skriver kvinne (42).

Stine-svarer-riktig.jpg

stine-portrett.jpgHei Kvinne, 42.

Så hyggelig at du ønsker å handle hos oss! Og i forhold til oppbevaring kan det være lurt å oppbevare leketøyene i hver sin pose eller eske 😊

Det følger med en silkepose i flere av produktene vi selger, og mange synes det fungerer veldig greit å oppbevare produktene i disse posene for så å ha posene liggende i en nattbordskuff eller undertøyskuff.

Om du ønsker å ha en egen eske til produktene i tillegg tilbyr vi Secret Box hvor det er plass til flere leketøy 😊

120510-Secret-Box-V23.jpg

Men i all hovedsak anbefaler vi å oppbevare leketøyene i separate poser, da noen leketøysmaterialer kan ende opp med å smelte sammen om de ligger for tett over tid. Ellers er det viktig å rense og tørke leketøyet før man legger det ned i posen igjen etter bruk, og produktene du nevner renses ved å først vaske de med vann og mild såpe (gjerne intimsåpe), deretter sprayer du på en vibratorrens for å hindre bakterievekst og uønsket lukt 😊 La så rensen sitte på produktet noen minutter før du skylder og tørker det. 

Hilsen Stine.