Hvordan få prostataorgasme?

Hvordan få prostataorgasme, lurer 22 år gammel mann på. Sexolog svarer!

«Jeg er en mann på 22 år som ikke har klart å oppnå en eneste prostata orgasme. Jeg har prøvd to forskjellige vibratorer så langt. Lovense edge 2 og we-vibe Vector. Føler ikke noen av dem treffer prostataen riktig og det ender alltid med litt skuffelse. Det føles litt som om jeg gjør noe feil. Har du noen råd til å stimulere prostataen bedre for å oppnå en slik orgasme?» spør mann (22).

Thomas-svarer-riktig.jpg

thomas-portrett-farge.jpgHei mann 22.

Rundt anus er det masse nerver og følsomhet, og prostata som ligger 3-8 cm opp i anus mot penis likeså. Hva som skal til for å stimulere punktet er individuelt, både i forhold til å treffe punktet og hva slags trykk/stimulering man trenger. Noen trenger vibrering, andre at man bruker mer kom hit-bevegelser med fingre eller foretrukken prostatastimulator. Noen trenger forsiktig og andre trenger ganske hard stimulering, og det er en del som trenger at man onanerer samtidig.

Det er litt som det er hos jentene. De kan få en rekke forskjellige orgasmer, men de fleste av orgasmene krever at klitoris minst har en liten birolle for å komme i mål med ønsket aktivitet.

Jeg kan anbefale at du tester ut litt mer, og kanskje med en større prostatastimulator da den kan lettere treffe prostata riktig, og det kan også være lurt å prøve å onanere samtidig.

Ønsker deg masse lykke til!

Mvh Thomas.