Hvilken naturtro vibrator skal hun velge?

Kvinne på 77 er på utkikk etter en naturtro vibrator!

"Er på jakt etter naturtro dildo med feste og batteridrevet. Hva betyr det når det. Står "ingen motor"? Er det uten batteri?"

Katarina-svarer-riktig.jpg

Katarina-ny2023-sirkel.jpg

Hei Kvinne 77!

Det stemmer at når det står «ingen motor» er den uten batteri. Ingen motor vil da si at den ikke vibrerer.

Vi har flere flotte realistiske vibratorer med kraftfulle vibrasjoner. Disse har riktig nok ikke en sugekopp i enden slik du etterspør, men to av våre bestselgere har et  praktiske håndtak!

En av våre superrealistiske vibratorer er Vibrator King Cock Stiffy! Denne går på batteri (1 x AA) og har deilige vibrasjoner. Dette er en sikker vinner!

117785_King_Cock_Vibrating_Stiffy_7inch.jpg

En annen favoritt blant våre kunder er Vibrator naturtro. Denne har realistiske detaljer og myke materiale som skal gi følelsen av en ekte penis.

120101-Dual-Density-Smooth-Vibrator6.jpg

Ellers har vi noen vibratorer som ligner en penis, men for eksempel i andre spreke farger! Blant annet Mer Lyst Solid vibrator. Dette er en rosa vibrator med detaljer som ligner en penis! Den har kraftfulle vibrasjoner og deilig form. Denne er oppladbar.

121116-Mer-Lyst-Solid-Vibrator-inspo.jpg

Fun Black Line Big Boss vibrator er en naturtro vibrator og en fyldig form. Denne har vært på topplisten i flere år hos oss da den har kraftfulle vibrasjoner, praktisk håndtak og kan brukes i dusjen. Denne er oppladbar.

116906_1_BlackLineBigBoss.png

Her kan du se alle våre realistiske vibratorer. Håper dette var til hjelp!

Hilsen Katarina, produktekspert