Følsom klitoris? Tips til valg av sexleketøy

Følsom der nede? Kondomeriets produktekspert kommer med tips til sexleketøy som ikke er for intense og som passer for deg som er mer sensitiv og følsom under trusenkanten!

«Mannen ønsker så gjerne å bruke sexleketøy (forsåvidt jeg og), men jeg er litt for følsom, og alt som vibrerer av d jeg/vi har prøvd blir rett og slett for intenst, det samme gjelder direkte stimuli av klitoris. Finnes det leketøy for slike som meg? Som stimulerer og gjør godt, uten å bli for intenst? Andre forslag?» spør kvinne (35). 

Katarina-svarer-riktig.jpg

Katarina-ny2023-sirkel.jpgHei kvinne 35,

Å være følsom under trusekanten er du ikke alene om! Klitoris er veldig følsom da den har hele 8000 nervetråder, så det er overhodet ikke uvanlig at direkte stimuli blir for intenst. Du kan for eksempel stimulere mer på siden av selve klitorishodet – nedover de indre kjønnsleppene. Klitorisbeina går nemlig der!

Et enkelt tips kan være å ha på seg en truse for at vibrasjonene ikke oppleves like kraftfulle. Hvis du finner en klitorisvibrator som du føler har akkurat litt for sterke vibrasjoner, kan du tre en penishylse, for eksempel Tenga onaniegg, over sexleketøyet for å få et ekstra mykt lag mellom vibratoren og klitoris. I tillegg har onaniegget et deilig og mykt materiale. Ettersom det egentlig er et onaniegg for menn kan den selvsagt brukes på penis som gir han en spennende opplevelse!

120518-Tenga-Egg-Wonder-Styles2.jpg

Du kan jo også bruke Tenga onaniegget utenpå fingrene for å gi en ny følelse når du bruker fingrene til å stimulere klitoris med partner 😊

We-Vibe Chorus parvibrator er superfin til å krydre sexen! Den plasseres i skjeden og vil da stimulere klitoris, g-punktet og penis. Det fine med denne er at den skal styres med en app slik at du kan få veldig lette vibrasjoner. Dersom man ikke ønsker å bruke den under samleie kan man bruke den smaleste armen som et håndtak så vipps har man en fantastisk klitorisvibrator med tilpassede vibrasjoner.

We-Vibe-Chorus-useage.jpg

We-Vibe Pivot penisring er en populær penisring blant par! Denne kan også styres med app, slik som Chorus, og man får da de samme vibrasjonene. Denne er spennende å bruke for både han og henne da den sitter på skaftet av penis og gir deilige vibrasjoner til begge. Det er også spennende å bruke under oralsexen når han får vibrasjoner mot penis.

117375_We-Vibe-Pivot_inspirasjon2.jpg

Fun fingervibrator Be One er en superenkel klitorisvibrator å bruke! Den har også fine og lette vibrasjoner som ikke er for intense.

118935_BeOne_Fingervibrator_inspirasjon3.jpg

Ellers anbefaler jeg deg å ta deg en tur innom en av våre butikker slik at du får kjenne på produktet før du kjøper det 😊

Hilsen Katarina, produktekspert.