Tips til sexleketøy med app

Produkteksperten tipser om populære sexleketøy som er perfekt i et avstandsforhold!

"Hei. Har sett at dere har leketøy for henne som kan styres ved app «fra andre siden av jordkloden» jeg og kjæresten er borte fra hverandre i en måned av gangen og vurderer og kjøpe en til meg og en til henne som vi kan leke med mens jeg er borte. Har dere tips til hva det kan være?"

Stine-svarer-riktig.jpg

Stine-ny2023-sirkel.jpg

Hei, mann 18!

Så gøy at dere vil prøve noe med appstyring og at dere ikke lar avstand være et hinder for å fortsatt kunne hygge seg sammen. Vi har etter hvert fått inn mange forskjellige produkter man kan styre med app, så det kommer egentlig mest an på hvor man ønsker å bli stimulert. Det finnes forskjellige varianter av innvendige leketøy for henne, produkter mer egnet for klitorisstimulering, analplugger, penisringer og masturberingshylser til penis.

Her kommer et lite utvalg av de mest populære variantene:

Til henne er nok den absolutte kundefavoritten for tiden We-Vibe Melt klitorisstimulator. Melt brukes på klitoris og stimulerer alle nervetrådene samtidig med luftbølgene kjent fra Womanizer.

118619-We-Vibe-Melt-korall9.jpg

Om dere er mer interessert i innvendig stimulering for henne er Lush-egget meget populært. Egget er veldig stillegående og kan diskre benyttes både ute og hjemme. Selv om egget er diskre, så har det likevel intense gode vibrasjoner som stimulerer dypt inn mot g-punkt.

117083_lushbullet_liten.png

Er dere ute etter en god klitorisvibrator med appstyring kan We-Vibe Moxie være et godt alternativ. Moxie er liten og diskre i størrelse med gode vibrasjoner som justeres enten på produktet, via en fysisk fjernkontroll eller gjennom app😊 Moxie kan enten holdes mot klitoris (alene eller under samleie) eller så kan den festes i undertøyet! Den har nemlig en magnet-chip som kan festes på fremsiden av trusa slik at Moxie sitter godt på plass og stimulerer mot klitoris om man vil ta med leken utenfor hjemmets fire vegger.

121247-Moxie+Satin-black-1.png

Moxi finnes også i et par-kit hvor det i tillegg er inkludert en vibrerende penisring som kan app-styres! Tease Us gavesett inkluderer både trusevibratoren Moxie og penisvibratoren Bond! Bond er ikke ment til å bruke som en klassisk penisring som strammer, men mer som en trusevibrator for menn! Så denne kan sitte rundt penis å vibrere om man vil ta med leken ut, ellers kan den brukes rundt penis under onanering. Bond kan også brukes under samleie, da vibrerer og stimulerer den rundt roten av penis i tillegg til å pirre mot partner😊

120998_WeVibe_TeaseUs_Bond_Moxie.jpg

Vi har også inne masturberingshylser til penis som kan app-styres! Og en av de vil selger godt av er Lovens Max 2. Hylsen er laget i et mykt og naturtro materialet, og den stimulerer penis med både deilig vakuum og vibrasjoner. I tillegg til å kunne styres med app av partner, kan Max 2 kobles opp til pornofilmer og VR!

120335-Lovense-Max-2-Masturbator2.jpg

Har du flere spørsmål eller ønsker videre veiledning i leketøys-jungelen, kom gjerne innom en av våre butikker😊

Hilsen Stine, produktekspert