Utleieren

Jeg kikket på den, så brå-bestemte jeg meg for å ta den i munnen. Jeg bøyde meg over og gapte høyt og lukket munnen idet jeg var på vei oppover.

Jeg har alltid vært skoleflink, gikk ut av ungdomsskolen og videregående med toppkarakterer. Så begynte jusstudiene, det gikk også veldig bra. Fikk mange nye flotte venninner. En av dem var Johanne. Skarp, rettferdig og med masse ben i nesen. Hun kjente utrolig mange mennesker. En kveld på byen smilte Johanne over hele ansiktet og gikk mot en voksen mann som hun tidligere hadde jobbet sammen med. Han var utrolig sjarmerende og festlig. Han hadde nylig flyttet inn til Oslo etter skilsmissen forklarte han. Johanne spurte litt om ekskjæresten og barna. Han fortalte at eksen hadde vært utro og at han ikke var interessert i å fortsette. Han gikk en tur på toalettet og Johanne fortalte at han hadde en datter som var 4 år yngre enn oss.

Da han kom tilbake fortalte han at han rett etter skilsmissen hadde vunnet 800 millioner på EuroJackpot. Han hadde sluttet å jobbe og kjøpt en del leiligheter som han leide ut. Han lurte på hvor vi bodde nå, og hva vi betalte. Han hadde nylig kjøpt en leilighet i parallellgaten og sa at vi kunne leie den for en hyggelig pris. Noe vi slo til på direkte. Etter noen måneder møtte vi han igjen når vi skulle skrive kontrakten, han fortalte at han skulle reise på ferie, ville til varmere strøk. Så sier jeg som man ofte sier, «jeg blir med» I det vi skulle gå ut av leiligheten holder han meg litt igjen og spør raskt, «vil du bli med?»

Jeg blir veldig paff og svarer, litt nølende og overrasket, «jaaa.» Så stakk han visittkortet sitt i baklommen min og sa, ring. Jeg gikk et par dager og tok så mot til meg og ringte. Han svarte og jeg presenterte meg. Jeg hørte han smilte. «Ja, vil du på tur Ragnhild...?» «Ja, det ville vært hyggelig» «Ok, sa hvor vil du reise? Maldivene, Aruba eller cruise i Karibia?» «Maldivene.... har alltid drømt om det». Billetter ble bestilt og endelig sto turen for døren. Vi hadde møttes en del før reisen og vi hadde det hyggelig sammen, han tok aldri noe initiativ til noe annet enn de samtalene vi hadde. Turen ned var lang og ganske kjedelig. Men for et sted han hadde bukket, det var så flott. Det første vi gjorde var å sette på oss minimalt med klær og hoppe uti vannet.

Da vi kom opp av vannet la jeg merke til at han var veltrent. Ikke six pack, men flat mage og trent kropp. Så jeg tenkte, hvorfor var kona hans utro? Jeg sjekket bulen i buksa, mens jeg tenkte. Han er kanskje ikke noe tess. Dagen gikk og vi spiste, drakk og nøt varmen. Vi smurte hverandre med solkrem på ryggen, men ellers var det lite nærhet. Helt greit for meg. Når kvelden kom, kom Kristian i en hvit silkeboxer. Han sa at han normalt sov naken, men hadde kjøpt noen silkeboxere i anledning turen. «Jeg sover normalt naken jeg også», svarte jeg. «Er det greit om jeg ligger naken?» spurte han. «Ja, det må du gjerne gjøre», smilte jeg. Jeg fjernet trusen min og toppen under dyna. Mens Kristian lot boxeren falle mens han sto ved sengen. Det utstyret var helt normalt, tenkte jeg. Så la vi oss til å sove, begge var slitene etter reisen og solen.

Jeg våknet dagen etter, Kristian lå på ryggen og sov, men noe på kroppen hadde våknet. Jeg kunne se morrabrødet sto i givakt under lakenet vi hadde over oss, jeg måtte titte. Det var nok helt normal størrelse på den, jeg tenkte at jeg kan jo bare ta på litte grann. Jeg strøk den forsiktig med en finger, den var steinhard. Jeg kikket på den, så brå-bestemte jeg meg for å ta den i munnen. Jeg bøyde meg over og gapte høyt og lukket munnen i det jeg var på vei oppover. Kristian skvatt litt, men glimtet med øynene og smilte. Jeg kjente pulseringene i munnen av hjerteslagene hans. Jeg storkoste meg, dette var så opphissende og deilig. Jeg kjente jeg ble våt mellom bena. Men Kristian rørte meg ikke.

Til slutt var jeg så kåt at jeg nesten hveste, «knull fitta mi». Da var han ikke sen å be, han krøp ned mellom bena mine. Slikket meg etter alle kunstens regler og jeg eksploderte i en orgasme, så kommanderte han meg opp på alle fire. «Vil du oppleve noe deilig?» spurte han. Jeg nikket, han begynte å massere musa mi, samtidig som han penetrere meg bakfra. Han økte farten på massasjen, men hadde faste, dype støt i musa. Jeg kjente det begynte å bygge seg opp igjen. Når han kjente at det snøret seg i underlivet, klemte han tommelen mot anus. Jeg eksploderte i en orgasme. Han introduserte meg for analsex på den turen. Noe jeg har hatt mye glede av senere i livet. Han kunne sine saker, så en uke på Maldivene ble utvidet til to. Det seksuelle forholdet varte et år, men vi er venner på FB og for noen uker siden var han på ferie på Maldivene. Da kjente jeg det kilte i musa.