Ung arbeidskollega

"Tungen strøk nedover skaftet. Hun slikket og sugde på pungen, før hun gapte over hele og førte den lang inn i munnen. Denne jenta kunne sakene sine. Jeg sto der og tenkte at dette hadde jeg fantasert om i flere år."

For noen år siden mistet jeg jobben, og fikk en midlertidig stilling i en klesbutikk som solgte dame- og herreklær. Det var stor aldersforskjell på de som jobbet der, men det var en av ekstrahjelpene som var noe for seg selv. Hun gikk på videregående, og var en smart og kvikk jente med et fantastisk smil og vakker kropp. Jeg var heldig synes jeg, for jeg ble alltid satt opp på vakter med henne. Vi hadde det mye gøy på jobb. Spøkte og lo, ekspederte selvfølgelig også kunder. Det var ikke fritt for at jeg fantaserte litt om Johanne når jeg la meg om kvelden, men ettersom jeg var dobbelt så gammel som henne, ble det med fantasien.

Men i vinter skulle jeg på julebord med jobben. Trivelig kveld med kollegaer, og festen varte ut i de små timer. Når tiden var kommet for å bryte opp, gikk jeg ut og ble stående og vente litt på fortauet. Etter å ha gitt noen klemmer og takket for en hyggelig kveld, begynte jeg å gå mot hotellet. Jeg hadde booket rom ettersom jeg bor langt fra byen. På vei mot hotellet hørte jeg at noen ropte mitt navn, men jeg reagerte ikke noe på det. Men når navnet mitt ble ropt en gang til med etternavn, stoppet jeg opp og snudde meg. Der kom Johanne gående mot meg. Hun var kledd i moteriktig kåpe som var knytt i livet. Høye støvler og en kjole. Jeg kjente at fantasiene raskt dukket opp i bakhode. Vi ble stående og prate litt om ny jobb og hennes jusstudie. Så spurte hun, “hvor skal du?”

Jeg fortalte at jeg hadde lagt meg inn på hotell. “Kan vi ikke fortsette å prates der?” sa Johanne. “Det er så kaldt ute.” Vi gikk mot hotellet, snakket om kollegaer fra butikken og enkeltepisoder med kunder. Vi lo og hadde det riktig så koselig. Da vi kom frem til hotellrommet tok vi av oss yttertøyet. Johanne hadde om mulig enda flottere kropp. Alkoholen gjorde vel sitt, jeg hørte meg selv si “du er flott du, Johanne.” Rett etterpå ble jeg helt taus. Jeg kikket lettere forskrekket bort på henne. Hun smilte tilbake og sa “jeg hadde ikke vært her nå hvis ikke jeg synes at du også er flott. Hun gikk sakte mot meg og sa, “skjønte ikke du at jeg ville ha deg flere ganger mens vi jobbet sammen?” Jeg ristet på hode og sa “jeg drømte om det, men jeg var overbevist om at det var helt uaktuelt.” Så kysset hun meg på munnen og sa, “men nå vet du.”

Hun tok tak i slipset og dro forsiktig i det. Trakk meg mot sengen og så sa hun “nå skal jeg gjøre noe med alle fantasiene jeg hadde mens vi jobbet sammen. Plutselig kjente jeg hånden hennes dro ned glidelåsen. Hun fikk tak i boxerstrikken og fisket ut jr. Før hun satte seg ned på kne. “Jeg drømte om å suge deg bak disken når du gjorde opp kassa.” Så lot hun buksa og boxeren min falle til gulvet. Hun grep rundt pikken, med den andre hånden koste og kilte hun på pungen. Hun masserte pikken forsiktig så den reiste seg. Så la hun seg over og gapte over den. Tungen strøk nedover skaftet. Slikket og sugde på pungen. Før hun gapte over hele og førte den lang inn i munnen. Denne jenta kunne sakene sine. Jeg sto der og tenkte at dette hadde jeg fantasert om i flere år. Tenk at Johanne hadde fantasert om dette hun også. Hun sugde så vanvittig deilig og jeg kjente at det bygget seg opp der nede. Hun økte takten på håndbevegelsene og sugingen. Jeg eksploderte og hun lot satsen komme i ansiktet hennes.

Hun rev av seg kjolen og sto foran meg i lys rosa blondeundertøy. Ikke et gram for mye på kroppen, deilige bryster og en sprettrumpe som var helt fantastisk deilig. Jeg snudde meg rundt og la henne ned i sengen, startet med å kysse henne og lot munn og tunge jobbe seg nedover på kroppen. Jeg strøk henne forsiktig utenpå blondetrusen, hun ynket seg. Så jeg skjøv blondene til side og lot tungen sirkle rundt det plaskvåte musa hennes. Hun pustet litt tyngre og presset underlivet mot tunga mi. Jeg tok så tak i trusa og dro den over baken. Hun løftet på rumpa og jeg lot tungen gli fra anus og mot klitoris. Hun gispet så derfor fortsatte jeg behandlingen av hele underlivet. Jeg presset tunga så langt jeg kunne i anus samtidig som jeg lot pekefingeren stryke forsiktig på klitoris. Hun ynket seg og jeg snudde henne rundt og presset meg inn i den deilig trange ungmusa hennes bakfra.

Jeg presset tommelen forsiktig mot rompehullet. Hun jamret seg og man kunne høre kåtheten hennes økte. Så skrek hun “nå kommer jeg. Hun beordret meg over på ryggen, på nytt gapte hun over og sugde i seg saftene våre, før hun satte seg til og begynte å ri meg. Puppene duvet foran ansiktet mitt og niplene var stive, pusten økte og hun hadde et slørete uttrykk i øynene. Vi kikket hverandre i øyne og tror begge tenkte at dette skulle vi gjort for lenge siden. Hun økte tempoet og jeg kunne kjenne det bygde seg opp på nytt. Jeg eksploderte og tømte meg inni henne. Vi ble liggende ved siden av hverandre og hive etter pusten. Begge smilte og småkysset litt. Der og da ble vi enige om at dette ikke var siste gangen. Noe det heller ikke ble.