Treningen i dusjen | Kondomeriet

Treningen i dusjen

"Hun tok frem en såpe som hun smørte meg inn meg, hun tok seg spesielt god tid da hun kom til brystene mine, jeg kjente hendene hennes gli varsomt over de nå stive brystvortene som stod strakt ut og ventet på henne"

Jeg hadde akkurat ankommet treningsstudioet da jeg merket henne, hun småløp på ene apparatet bare 2 plasser bortom der jeg stod. Brystene hennes hoppet i takt med løpingen og jeg merket at noe skjedde nedentil hos meg, jeg hadde igrunn aldri tenkt over at jeg skulle reagere sånn på en person jeg nesten ikke kjente. Jeg hadde nemmelig sett henne noen ganger før og vi hadde fin tone sammen, men først nå reagerte jeg på kroppen hennes. Brystene var fine og runde, og alt jeg fokuserte på var at jeg ville ha hendene mine på de.

Jeg måtte rive øynene vekk fra brystene hennes og fokusere på treningen, jeg heiv meg på mølla og løp avgårde, men jeg måtte kikke litt bort, oi, plutselig var hun rett ved sidenav meg. Hei sier hun, jeg klarte omsider og stamme frem et lite heei tilbake. Hun kikket meg rett inn i øynene og smilte lurt til meg i det hun sier: "Jeg la merke til at du kikket litt på meg for noen minutter siden" Jeg kjente jeg ble rød i ansiktet, men hun smilte bare lurt enda. Hun strekte seg over maskina og slo av løpebåndet.

Hun tok tak i hånden min, smilte lurt og ba meg følge henne. Jeg kunne kjenne at mye forskjellige følelser gikk igjennom kroppen min i det øyeblikket hånden hennes traff min, og det smilet hun gav meg sendte en strøm av elektriske impulser fra topp til tå, jeg skjønte nå hva som skulle skje. Hun førte meg inn i dusjene, kikket meg dypt inn i øynene, og det var som om jeg falt i en slags transe. Hun begynte å ta av meg klærne mine, hun var veldig forsiktig, men samtidig merket jeg at dette ville hun virkelig.

Hun tok frem en såpe som hun smørte meg inn meg, hun tok seg spesielt god tid da hun kom til brystene mine, jeg kjente hendene hennes gli varsomt over de nå stive brystvortene som stod strakt ut og ventet på henne. Jeg merket at jeg ble våtere og våtere av vær millimeter av meg hun førte hånden sin over. Hun skøv meg inn mot veggen, men jeg tok hendene mine opp forran meg og inn i veggen, hun stilte seg tett intill meg og jeg kjente brystene hennes i ryggen min, jeg kjente hånden hennes gli nedover mot musa mi, hun spredde beina mine og jeg kjente fingeren hennes treffe klitten min.

Jeg slapp ut et høyt stønn, og det klang i hele dusjen. Hun tok hånden sin forran munnen min og fortsatte med fingeren på klitorisen min. Orgasmen min bygget seg fort opp, og hun merket dette, hun snudde meg rundt, såg meg inn i øynene og kysset leppene mine akkurat i det jeg kom ut i en fantastisk orgasme. Hun holdt meg tett intill seg før hun slapp meg og sa: "Neste gang er det min tur" Hun smilet lurt og forsvant ut av dusjbåsen.