Tausa og gårdsgutten

Pustende lener hun seg inntil stallveggen. Ryggen verker så at hun bare må tenke positivt for å holde ut. I det samme kommer gårdsgutten inn og ser på henne at hun har vondt. "Kan jeg få massere ryggen din litt, jeg veit hva og hvordan du kan få det godt igjen!". "Ja", ynker hun og lener seg inntil ham med baken og kjenner hvordan bulen bare vokser hos han. "Er det mulig" tenker hun de bare kaller tausa. "Han tenner på meg", tenker hun og puster ekstra tungt.

"Du Tommy, er du kjær i ho Mona lengre?", spør hun. "Nei, tausa mi, det er bare deg jeg elsker. Det må du vite", svarer han. Hun orker ikke å skjule dette lengre, og snur seg mot ham og kysser ham lett på leppene. Bulen har vokst, og er nå så stiv at han ikke kan skjule vellysten som rår i ham. Han griper om rumpa hennes og heiser ho opp på høyballen bak dem. "Jeg må bare kjenne", sier han og lirker handa under klærne hennes. Bløt er hun og bløtere blir hun, hun sukker og stønner frem navnet hans. For første gang får hun kjenne tunga hans lirkende rundt der det hamrer av lyst. Litt skamfull kikker hun seg rundt idet hun bestemmer seg for å la ham gjøre henne godt.

Hun kommer først en gang, men han gir seg ikke og forsetter det beste hun noensinne har kjent. Rundt og rundt går tungen, og hun ynker seg av glede da han sakte men sikkert glir inn i henne. "Endelig er du min, jenta mi. Nå er det endelig fullbyrdet mellom oss, og jeg forlater deg aldri.", hvisker han i øret hennes. Idet han har sagt dette kommer han med noen sukk, og stønner idet orgasmen støtvis kommer over ham. Hun klamrer og knuter seg inntil ham, og vil melke hver dråpe ut av ham idet hun selv kjenner at hun kommer så det renner nedover lårene hennes.

Utslitte ligger de og puster før de får samlet seg. For første gang går de hand i hand ut av stallen, vel vitende om at gårdskjerringa har sett på kameraet. Men det gir de smilende blaffen i. Denne kvelden er bare deres, sier han da de er på utsiden og han kysser henne farvel.