Svigerinne med god smak del 2

"Det var magisk å bli sugd i fart. Dette kunne hun, og mellom sugene så stønnet hun frem at det var den beste kuken hun hadde smakt på altfor lang tid!"

Les del 1 først .-)

«Hei, og god morgen!» Alle smiler og blikkene våre møtes. Ingen vet det vi vet nå. Jeg ser for meg gårsdagens hendelser… Unger og voksne samles i hovedhytten til frokost og jeg og svigerinnen - Hanne - var tidlig oppe og gjorde i stand til frokost. Alle ville ut på tur og det var god stemning. Jeg og Hanne sa at vi kunne kjøre for å supplere litt greier til lunsj og middag, og treffe de andre etterpå. Det ble godt mottatt. «Kom jeg må vise deg noe», sa hun når de andre gikk. Inn i matboden bar det med oss. «Jeg har pyntet meg for deg», sa hun og dro ned bukse og truse i en bevegelse – null busk!

Jeg klarer ikke å motstå fristelsen og går rett ned på kne og kysser henne på leppene! «Du smiler her også», sa jeg og strakte tungen frem. Vått og deilig, det var ikke tvil om at hun var kåt og klar- jeg stønnet og sa at hun luktet fantastisk, og fortsatte. Hendene mine masserte den deilige rumpen og jeg presset tungen mot klitoris som var hard og lystig! Pulsen steg og pustingen bekreftet deilig kåtskap! Hun begynte å skjelve og knakk sammen i knærne da hun kom som en foss!! Jeg støttet henne og kysset henne. Hun gliste rått og sa at det stemte, «jeg smaker deilig!» Vi ble litt effektive, ut i bilen og ca. 20 min kjøretur. Vi vinket til noen av de andre som ikke hadde kommet særlig langt og lo godt!

Hanne snudde seg og kneppet opp buksen min så snart vi var ute av syne, kuken vippet ut og møtte henne, og hun gliste mot meg og runket den med gode tak. «Kåte smil er det fineste som finnes», sa jeg og hun satte i gang med å suge meg imens jeg kjørte. Det var magisk å bli sugd i fart. Dette kunne hun, og mellom sugene så stønnet hun frem at det var den beste kuken hun hadde smakt på altfor lang tid! Hun begynte å massere ballene i tillegg og da var det nok for meg til å sende ladninger av gårde!! Hanne sugde og svelget alt hun var god for, men det rant litt langs skaftet som hun slikket i seg etterpå.

«Går det an å være så deilig? Endelig en som er like kåt som meg», sa hun og gliste. I butikken var vi rekordraske. «Våtservietter var veldig praktisk», sa vi og lo. På vei tilbake svinge jeg av veien på en eldre rasteplass og stoppet slik at trafikken ikke kunne se oss. «Jeg må knulle deg her og nå», sa jeg og gikk ut av bilen. Hanne var nesten ute før meg og hun trakk ut pikken på ny. Knestående foran meg, dro hun ned glidelåsen på sin jakke og de deilige brystene sluttet mot stoffet. Hun sugde meg hard på no time og lekte med tungen imens hun fikk av seg genseren. Sports BH-en ble effektivt trukket ned og hun styrte pikken mot dem.. smilende og lekende ertet hun. «Har du det fint nå?»

Jeg fikk henne opp på beina og trakk ned buksene hennes. «Nybarbert fitte er aldri feil», gliste jeg tilbake. Hun er litt lavere enn meg og jeg løfter henne etter den ene foten slik at kuken kommer til. Det er glatt og vått og kuken blir hilset velkommen- vi stønner begge to og finner fort en god rytme. jeg presser henne mot meg med en hånd på rumpen og leker med noen fingre i fitteåpningen bakfra.. Hun stønner hard og støtter hånden min med sin bakfra og flytter fingre til rumpehullet… Hun er nesten helt borte når jeg kjenner at det rykker til i ballene. Vi skriker begge to så det gjaller i fjellet bak oss.. Jeg pumper sædstråler inn i fitta hennes og hun henger skjelvende rundt halsen min! .. Det var veldig nyttig med våtservietter..

Se etter del 3-