Sveitsisk kos

Det var sommer og jeg var 17. Jeg hadde fått rafting i bursdagsgave og vi skulle virkelig ha det fett på tur! Noe av det første venninnen min og jeg oppdaget når vi kom, var de kjekke kajakk guttene som hadde hytte like nedenfor oss. Det var tyskere. Uten å ha sagt noen ting, merket venninnen min at det var spesielt en av dem jeg holdt et godt øye med. Vi så ofte bort på hverandre og smilte, det var en liten flørt. Etter at venninnen min hadde dratt kom jeg i prat med disse tyskerne, men fant fort ut at han jeg hadde hatt øyenkontakt med var fra Sveits! Han hadde et utrolig stort og fint smil, ikke særlig høyere enn meg, men skikkelig breiskuldra. Ikke noe sixpack tilstedet, men hva skal man med det når man har kajakk armer og rygg?!

Han hadde akkurat det utseendet jeg blir tiltrukket av. Vi ble sittende og ha det kjempe gøy, etter ca 2 timer sa jeg ja takk til ufattelig god hvitvin! Vi ble sittende og oversettet de mest grisete setningene vi kunne, på norsk, tysk og sveitsisk. 4 Tyskere, en sveitser og meg. Jeg begynte å bli mer og mer keen på at det skulle skje noe, holdt et godt øye med sveitseren. Vi kom inn på fetisjer og jeg måtte bare ta sjansen. Jeg tok den og fortalte min. Først ble han sjokkert, men han gliste og viste at han likte det. Han kom på hva jeg hadde lært han og spurte om jeg var våt på norsk. Jeg smilte lurt og så vekk.

Han strøk meg på låret og spurte om mobilnr mitt. Selvfølgelig ga jeg han det! Like etter kom muttern og var festbrems. Men det var rett i seng og sende sms med Claudio, min sveitsiske venn! Tok heller ikke lang tid før jeg sendte meldingen " meet me in the movieroom!" og snek meg ut gjennom vinduet... mens jeg gikk til filmrommet, forestilte jeg meg mye, det var het sex, det var uforpliktende, det var one night stand og... Det var sex i skinnsofa! Han husket fetisjen min, kraftig biting! Han beit og klorte meg samtidig, det var helt amazing! Det var doggy, spoon og fantastisk blowjob.

Etter 3 orgasmer spurte han om han kunne få slikke meg, jeg visste ikke hva jeg skulle si, jeg hadde aldri gjort det før. Han ventet ikke på svar, kysset meg ømt på munn og gikk sakte neodover mens han beit meg litt overalt. Jeg hadde aldri hvert så klar før, jeg var kjempe kåt, det kilte av spenninger. Endelig var han nede, det var fantastisk tungebruk, intenst på akkurat de riktige plassene. Tok ikke lang ti før jeg kom, dro han opp på meg og fikk han inn i meg igjen, på'n igjen. Det var sex på engelsk, utrolig opphisende! Det var 6 orgasmer på 3 timer. Det var himmelsk!