Strandferien

Jeg gikk ut av hotellrommet mens han fortsatt lå i senga og sov som en søt engel. Gikk nedover stranden ved hotellet og la meg ned. Solen kjærtegnet min halvnakne kropp og kjente at huden min fort ble varm. Lett som tankegangen min var, gled hånden min over magen min, ned over lårene mine og over bikinitrusen min. Jeg var kåt og pulsen min økte for hvert minutt. Blodet presset seg nedover bena mine, gjennom hele kroppen og gjennom den våte musa mi. Hånda mi glir lett over bikinitrusen mens tankene mine flyr gjennom hodet med tanke på hva jeg og han kunne gjort sammen. Fikk en tekstmelding på telefonen der det sto "Nå er jeg våken kjære, kommer ned på stranda straks <3". Det første som slo meg var at nå måtte det bare skje noe.

Hadde vært inne lenge i senga, det var kveld og ingen andre på stranden enn meg. Jeg sprer bena mine og lar hånden min stryke over musa mi. Er så våt, så fingeren min bare glir lett over, masserer klitten og kjenner jeg stønner smått av nytelse. Før jeg så svarer på meldingen til han: "Bare kom du, jeg trenger deg og din lille venn". Kunne kjenne ilingene gjennom musa mi, hadde så lyst på sex nede på stranda nå, følte meg så klar! Fortsetter å gni og fingre meg over klitten til jeg kjenner jeg er i ferd med å komme. Kroppen og musklene spennes hele tiden, det brenner i meg. Nå måtte han bare komme snart. Ville kjenne saftene mine renne ut av meg, og la han komme inni meg. Åh, slikker fingrene mine mens jeg ser han komme bortover stien mot meg. Jeg tror han skjønte meldingen min ,og ser hva jeg holder på med. Kåtheten min nekter å forlate kroppen min. Tankene vandrer og jeg fantaserer om å bli slikket - om å få kjenne den deilige tungen hans bearbeide musa mi. Om å bli tatt til himmels på stranden med den jeg virkelig liker. Kan kjenne kåtheten min dufte over hele området. Ville bare ha han inni meg, over meg og sammen med meg. Løfte på trykket mitt.
 
Der kommer han gående, later som ingenting og fortsetter å nyte de herlige tankene som har satt seg i drømmene mine. Han kommer ved siden av meg, står og ser på meg og smiler til meg. Jeg tror han skjønte det. Han tar hånden sin nedover brystkassen og nedover magen, lar den gli over badeshortsen og blunker til meg. Jeg tenkte bare "Åh, kjære Gud! Ta meg her og nå!". Så jeg stirrer tilbake med det kåte blikket mitt, biter meg i leppa og blunker. Han kommer mot meg, løfter hånden min og legger den mot bulken på buksa hans. Han stønner og nyter det, er kåt og klar. Kunne høre stønnelydene hans gjennom hele kroppen hans, det nykket i bena når jeg førte hånden min over kuken hans. Tok noen grep, før jeg dro ned badebuksa og la hånden min rundt kuken hans. Kjente musa mi ble bare våte og våtere, kuken hans stivnet og ble så hard. Det pulserte gjennom oss begge to og det kom stønnelyder i ny og ne. I hånden min hadde jeg en lang, stiv og veldig hard liten kar som gjerne ville kjenne på saftene og mykheten mellom leppene til musa mi. Ville kjenne fingrene, tunga og kuken hans bearbeide meg og min lille nedentil. Jeg så rett på han og reiste meg, fikk et rødmende og kåt blikk tilbake. Han åpner munnen sin og skal til å si noen ord, men jeg tar fingeren min over leppene hans og tier han. Jeg kysser han nedover halsen og biter han lett i øret. Hvisker til han om hvilke tanker jeg har og hva jeg hadde gjort mens jeg lå der ensom og alene med de kåte tankene mine. Kunne se på blikket hvor kåt og anspent han var. Det pumpet i hele hånden min og han bet seg i leppa flere ganger.

Jeg lot fristelsen vente for å gjøre han enda mer spent. Så jeg gikk ned til vannkanten helt plutselig, svømte et stykke ut og lå der en liten stund. Fikk et sjokkerende blikk tilbake, som om han trodde alt var ferdig. Jeg bare blunket og sa «Det blir mer, kjære deg». Kom opp igjen fra vannet og det drypper av håret mitt. Stiller meg ved siden av han igjen, lar han beføle puppene mine utenpå bikinien og kysser han. Jeg kunne fortsatt kjenne den pulserende, harde kuken beføle låret mitt. La hånden min over brystkassen hans og den andre rundt halsen, og dro han inntil meg. Det strømmet gjennom kroppen min, en helt enorm følelse. Kunne se det på han også at det gnistret gjennom hele kroppen hans. Han var tungpustet, stønnet tungt og smilte veldig. Fortsatte å kysse han forsiktig, bite han smått i leppa før vi gikk over til tunge. Nå begynte jeg å tenke på tungen hans mellom bena på meg igjen, den følelsen strømmet gjennom meg flere ganger, jeg stønnet av glede. Klarte ikke sette fingeren på noe som var bedre enn annet, jeg tror vi begge var veldig klar for enda et større steg. Så vi klinte litt sammen, trykket oss mot hverandre og stønnet hele tiden. De myke og varme leppene mine smeltet sammen med dine, var så deilig. Hånden min gled nedover mot kuken din og tok et godt grep rundt om den. Den pulserende følelsen gjennom kuken strømmet gjennom armen min. Kunne kjenne han vokse igjen.
 
Jeg lot han ta av meg bikinien oventil, så han kunne beføle de håndfulle puppene mine mens han klinte med meg og jeg runket han. Tungekyssene tok helt av og følelsen inni meg tok helt overhånd. Følte meg så sykt klar for en real omgang på stranda sammen med han. Så jeg så han inni øynene, sa hvor glad jeg var i han og bare kysset og slikket meg nedover halsen og magen hans, til jeg ankom lillemann. Så opp på han, smilte og lot tungen min gli lett over kukhodet hans. Han løftet blikket til himmels, stønnet og bet seg i leppa med det kåteste og mest opphissende blikket noensinne. Hele kroppen han ristet og strammet seg mens tungen min lekte seg rundt om kuken hans. Fingertuppene mine gled over ballene og den andre hånden hadde et godt grep om den pulserende og harde kuken. Øyeblikket føltes så lenge. Sugen som jeg var, la jeg de myke leppene mine over kuken hans, lot de varme følelsene strømme gjennom oss begge to og satte i gang. Det gikk opp og ned i sakte tempo først. Med et lite vri på hodet mitt på vei opp, kunne han kjenne den ekstra pirrende og stramme følelsen. Han ville bare komme i munnen min, i ansiktet mitt og over hele meg. Det kunne jeg virkelig merke og kjenne. Blikkene, følelsen gjennom kroppen hans og den harde kuken jeg hadde mellom leppene mine. Åh, for en herlig kveld.

Han ble helt vill i kroppen, han strammet seg veldig og satte meg opp igjen. Han så på meg og sa «La oss ta det videre!». Han dyttet meg ned på teppet mitt som lå på den fine strandkanten, la meg ned på rygg og begynte å beføle kroppen min med de kjærlige hendene sine. Blikkene han sendte meg – førte meg rett til himmelen, jeg ville bare bli knullet til himmels! I det neste sekundet lå han over meg. Hendene befølte puppene med faste og klemmende grep. Kunne kjenne han rykket og bet i niplene mine, mens jeg lå der med en følelse som kunne sprengt meg helt. Var så utrolig kåt. Han slikket seg om munnen, smilte til meg og kom med tungen mot leppene mine. Begynte å kline og tungekysse med meg, mens hendene hans lekte seg meg puppene og resten av kroppen min. Jeg var helt lamslått og bare lå der. Tok imot alt det herlige han kunne påføre meg. Så deilig. Han bevegde seg nedover med tungen, ned mot halsen min, over puppene mine og nappet i dem. Nedover brystet mitt og magen min. Å gud, det kom en strømmende følelse gjennom meg. Han smilte fortsatt, kunne se kuken hans stivnet av kåthet og kunne se de pulserende blodårene. Leppene hans og tungen hans nærmet seg musa mi og jeg kjente hun strammet seg og det ble bare fuktigere der nede.
 
Trusa ble kastet fort av. Fingre og en tunge begynte å ta overhånd der nede. Du åpnet kjønnsleppene mine, la tungespissen mot klitten min og masserte henne rundt. Den følelsen, åh kjære gud. Før jeg klarte kjenne mer på den strømmende følelsen gjennom kroppen min, så han på meg og snudde seg rundt. Han slikket seg om munnen og jeg skjønte det med én gang! Snudde meg fort og lot han ligge på ryggen. Nå var det 69’er som sto i køen. Jeg la meg til med hodet mellom bena på han og musa mot ansiktet hans. Kunne føle kåtheten i lufta, det strømte gjennom oss begge og vi ble helt stive i kroppen. Visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg de neste minuttene. Leppene mine gled nedover kukhodet og nedover hele staken hans. Sakte men sikkert gikk det bare fortere og fortere, tempoet økte stadig. Hånden min hjalp mye til også med de ekstra bevegelsene og killingen på ballene, som måtte til med det lille ekstra. Kunne høre stønnene komme med jevne mellomrom bak meg. Kroppen hans var stram og bevegde seg stadig i en pulserende vridning. Det samme med meg, klarte ikke fokusere på sugingen når jeg kunne kjenne han holde på meg musa mi. Kunne kjenne to hender som utvidet henne, slik at tunga kunne gjøre mer arbeid. Hendene havnet så etterpå på rompa mi. Kunne kjenne han klemte og smekket meg over rompa mens han slikket meg. Den varme, deilige og myke tunga som bearbeidet den våte musa mi. Det var så deilig. Jeg stønnet flere ganger av de herlige orgasmene han ga meg. Kunne kjenne han slikket til seg de saftene som ble produsert, det var en helt enorm følelse.

I neste øyeblikk hev han meg ned på bakken igjen, på rygg. Han holdt hendene sine over puppene mine, klemte til og kysset meg litt, før jeg kjente en hard og stor kuk strømme seg inn i musa mi. Fy faen så jævla deilig det var! Mens du holdte på puppene mine med harde grep, hadde jeg hendene mine bak i den myke sanden på stranda. Følelsen av når kuken gikk inn og ut i sakte tempo, helt fantastisk. Kunne se han smilte, blunket og bet seg i leppa. Han nøt de veldig. Kuken hans strammet seg og ville bare kjøre på, kunne kjenne det. Følelsen når den går helt inn og sakte ut, så musa mi kunne stramme seg rundt kukhodet på vei ut – helt sykt! Begge vred seg av nytelse, vi hadde det så godt. Kunne kjenne de store og myke hendene ble varmere og varmere over puppene mine. Han kysset meg nedover halsen, tungekysset litt og satte inn det store giret. Han økte tempoet veldig, det strømmet en enorm følelse gjennom oss begge. Vi stønnet og bar oss. Åh, kjære vene. Han økte tempoet og kjørte på, det gikk helt enormt fort. Ut og inn, kjappere og kjappere. Blikket hans sa alt! Han stønnet, bet seg bare mer i leppa og grepet om puppene mine føles helt enormt. Det gikk hardt for seg og vi begge kunne kjenne at en ekstrem orgasme snart var på vei ut i det fri. Kunne høre han si at han snart ville komme inni meg og fylle meg opp.

Jeg stønnet sammen med han og kjente at jeg snart ikke klarte mer. Vi klarte ikke vente mer, vi bare måtte kjøre på en orgasme sammen nå. Hadde hatt flere små orgasmer underveis, men nå trengte vi begge to en orgasme sammen, det er alltid det beste. Så jeg sto på alle fire og lot deg ta meg bakfra. Du førte den harde og enorme kuken din inn i musa mi, smekket meg på rompa og holdt den andre hånden i hestehalen min, håret mitt. For en følelse. Doggystyle er det beste jeg vet om, helt sykt! Kunne kjenne musa mi strammet seg rundt kukhodet på vei ut. Kuken strømmet av en pulserende følelse som gikk gjennom hele meg og han bare kunne kjøre mer og mer på. Kunne kjenne kuken fylle hele musa mi, i alle vegger. Jeg bet meg i leppa flere ganger, stønnet og ropte om hvor godt det var. Han økte tempo og presset han hardt inn i meg, kunne kjenne hoftene mine fikk gjennomgå. For en følelse, åh gud! Kunne telle normale sekunder på hver eneste gand han presset han inn, fy så deilig. Han grabbet tak i puppene mine og spurte om jeg ville ha mer. Jeg sa han måtte bare kjøre på mer og mer, kjøre meg helt ihjel, knulle meg til himmelen og komme inni meg.

Tempoet økte så fort at jeg kunne kjenne orgasmene komme en etter en, det gikk helt sykt fort for seg. Kjente klaskene på rompa, stønnene fra han bak og den enormt stor og hard kuk inni meg som bare ville knulle helt gåen. Jeg ba og mer og mer, sa «FYLL MEG OPP!» Så han knullet på alt han kunne. Jeg ropte ut og stønnet, kjente det presset noe sykt nedentil, jeg hadde følelse igjen der snart. Det gikk så enormt hardt for seg. Han var også helt sykt kåt, stønna og ropte ut hvor deilig det var. Så i det neste sekundet jeg ba han fylle meg opp, kjente jeg bare noen skikkelige støt – og der kom orgasmen. Den himmelske orgasmen jeg hadde ventet på i lang tid. Det pulserte og strammet seg helt sykt i underlivet mitt og musa mi hadde kommet i en helt syk orgasme. Kunne også kjenne den harde og stive kuken til han hadde kommet skikkelig inni meg, åh så godt det var. Vi var helt utslitte og gjennomsvettet.

Vi visste ikke helt hva vi skulle gjøre, så vi ble liggende på hver vår side på teppet og kunne kjenne pusten vår pustet veldig tungt. Vi så hverandre inn i øynene, smilte og kysset hverandre. Han skrøt over hvor deilig det var og hvor herlig opplevelse han hadde. Det samme sa jeg, var helt unikt. Fikk noen herlige kyss før vi gikk oppover til hotellrommet igjen. Verdens herligste gutt sammen med meg på en så fin sydentur. Hadde det helt perfekt. Nå ventet hotellrommet neste...