Sommerkveld

Det var sommer og solen varmet svalbergene hete. En strand lå like nedenfor sommerhytta, med 100 m strandlinje hvor alt kunne skje.

Jeg vandret langs stranden da Jens dukket opp. Han hadde en veltrent kropp og en solbrun hud jeg lengtet etter å slikke med tungen min. Jeg tok av meg hatten i vinden, og latet som den blåste av. Jeg skrek:" Hjelp, hatten min!" og han var i farten med en gang.

Han kom bort med hatten og presenterte seg. Da vi ga hverandre et fast håndtrykk kunne ingen av oss gi slipp, og jeg førte hånden hans ned i trusen min så han kom borti skrittet mitt. Han ble hard og stoppet noen sekunder. Han sirkulerte pekefingeren sin ved min klitoris og etter hvert stakk han den inn i fitta mi.

"Du er så våt, jeg elsker det. Kan du slikke fingeren min ren, sexy?" Jeg slikket fingeren hans og dro ned glidelåsen på buksen hans, og dro forsiktig ned bokseren hans. Jeg sugde han lenge, og lot sikkelet mitt renne nedover de skitne ballene hans. Det kom surklelyder, og da sa Jens:" Aaaah, så godt, jeg kommer, jeg kommer!"

Han kom i munnen min og jeg svelget sæden hans. Den smakte godt, og han la meg ned i sanden og vi pulte i en halvtime, og deretter dro vi til hytten min og hadde mer sex.