Sommerjobb i drømmeland del 2

Jeg kunne ikke bli ferdig fort nok med å male nabohuset etter episoden i hekken, jeg drømte om å få mer av den deilige nabodamen. Ikke bare se, men smake og nyte i tillegg.

Mannen hennes stoppet meg en ettermiddag og pulsen steg - var det kjeft å få eller hva?  Han så litt brydd ut og sa at han hadde blitt fortalt at jeg kunne male huset og stelle i hagen, da han skulle ut og reise. Jeg pustet lettet ut og svarte - ja, selvfølgelig. - Marianne, som fruen het, er hjemme og ordner opp hvis det skulle være noe, sa han og gikk.

Ny uke kom og jeg stilte opp som avtalt kl 9. Hun åpnet og ba meg inn på kaffe. Hun hadde på seg en løs fin topp og en passe stram joggebukse, Du må bli med meg til maleren for å kjøpe inn det som trengs sa hun - et øyeblikk - jeg skal bare skifte så stikker vi smilte hun til meg.  Jeg satt slik at jeg kunne se henne via et speil i gangen- hun trakk ned buksa og tok på seg et lett skjørt.  Hun var flott på avstand- men enda flottere på nært hold. Jeg strevde med å ikke falle i staver og prøvde å tenke på andre ting, det var ikke lett.  På vei til maleren maleren snakket vi om løst og fast, hun skulle unne seg litt ekstra fri denne sommeren.

Hun luktet ubeskrivelig deilig og jeg klarte ikke å la være å se på den solbrune kløften og de deilige lårene hennes. I butikken var det bare å plukke frem malesakene, hun viste meg fargene hun ville ha huset sitt i og la fargeprøver på gulvet- jeg satte meg ned på huk foran henne og hun løftet på skjørtet akkurat nok til at jeg så en våt deilig flekk. Liker du det du ser sa hun og gliste med et smil. Ja, sa jeg det må være det fineste jeg har sett. Ok da går vi for denne sa hun. Vi ble ganske effektive begge to. Vel hjemme begynte jeg å bære maling og malesakene ned i kjelleren. Hun kom da jeg nesten var ferdig og hadde tatt med farris. Hun hadde skjørtet på enda, men toppen var byttet ut med en tynnere og mer gjennomsiktig sak. Det var varmt ute, men i vaskekjelleren var det svalt og deilig. Jeg var svett og hadde tatt av meg på overkroppen.  Når hun helte i drikke så bøyde hun seg fremover og jeg kunne se at trusen var borte! Hun snudde seg og det skinte delig kåtskap fra øynene hennes. Brystvortene hennes var stive og jeg kunne se at de var mørke bak stoffet. Min tilstand ble raskt endret.

Jeg som ikke var altfor erfaren, gikk mot henne og løftet henne opp på vaskemaskinen, løftet skjørtet og fikk se en deilg våt og veltrimmet mus. En liten trekant var alt, leppene var hovne våte. Slikk meg stønnet hun og la seg bakover. Jeg var ikke sen å be og fikk endelig smake på deilige Marianne!  Jeg lot tungen sveipe opp og nedover og det smakte helt fantastisk! Salt og deilig vått på en gang. Hendene mine fant veien under blusen og frem til brystene som jeg hadde drømt om å få sprute på. Hun fikk lirket av meg shortsen og kuken stod hardere enn noen gang!  

Endelig stønnet hun, "denne vil jeg ha!"  Da tok hun kommandoen og lente meg mot benken. Hun gikk ned på kne og sugde meg mens jeg enda hadde shortsen hengende rundt beina. Hun likte at jeg var barbert og jeg stønnet at det gjorde jeg da jeg drømte om henne. Hun hadde meg nå og sa at jeg måtte slikke henne mer, det var like før jeg sendte hele satsen i fjeset hennes, det merket hun sikkert.  Nå la hun seg med magen på benken, jeg gikk ned på kne bak henne og trakk av skjørtet.

Den deilige stussen hennes glinset av saftene og jeg skilte rumpeballene og fikk smake mer. Hun yndet seg når jeg brukte tungen mellom den våte fitten og rumpehullet, desto nærmere det bakerste hullet desto mer lyd og pust.  Her var jeg ikke erfaren, men i ren kåtskap slikket jeg rundt hullet i sirkler mens jeg hadde tre fire fingre i musa hennes. Hun spente kroppen og laget herlige "uuungghh njjjjaaaa"-lyder.  Jeg stakk tungespissen inn og hun rykket til og presset hodet mitt nærmere. Hun kom, det var det ikke tvil om. Det rant safter nedover fingrene mine og skjelvingene hennes var fantastiske!  Hun snudde seg og plasserte kuken mellom brystene sine. De var ikke så store, men deilige! Hun tok safter fra musa si og smørte kuken litt før hun sa med verdens deiligste glis. "Sprut på meg!"

Det var nok, jeg kom i lange seige stråler utover fjeset og brystene. Det svartnet for meg og jeg måtte holde meg fast for å ikke falle. Hun sugde ut siste rest og  hvisket til meg, "det er godt du ikke har begynt å male enda."

Sommerjobb i Drømmeland fortsetter i del 3: Det ble en god sommer!