Sommerdagen

Jeg lå på altanen og solte meg. Jeg hadde akkurat "pratet" med en jeg arbeider med, Hans. Og jeg må innrømme, han tenner meg! Og jeg ønsker meg mer spenning i hverdagen! Og han på jobben.. ÅÅ! Han er så deilig! Han er endel eldre enn meg, men..Jeg føler meg så spesiell når vi prater ilag, og det gjør vi ofte! Vi har hatt en flørtende tone oss mellom siden jeg begynte på arbeidsplassen. Har til og med klina ved en anledning. Og sendt "på kanten" bilder og små videoklipp til hverandre. Hadde jeg vært tøff nok til det, hadde jeg kasta meg over han, så hadde jeg iallefall levd ut èn av fantasiene mine. Jeg fikk en ny melding fra han, Hans. Han lurte på hva jeg skal gjøre denne fine Mai-dagen. Jeg svarte at jeg skulle sole meg, og nyte ensomheten her hjemme. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å sole meg, men siden jeg hadde sagt det følte jeg nesten at jeg måtte.

Så her ligger jeg, på magen på altanen. I bare bikinien, og musikk på full guffe som strømmer ut altandøra. Jeg har hengt tepper over gelenderet på altanen, på alle kanter. Liker ikke tanken på at naboene skal se at jeg ligger her. Jeg hører ingenting annet enn musikken, før jeg kjenner to sterke hender, fulle av kald sololje mot ryggen min, og jeg skvetter til. Jeg prøver å sette meg opp, men blir dyttet ned igjen. "Ligg i ro" sier en stemme. 'Hans!' tenker jeg. ' Er det han, eller er fantasien min overaktiv igjen?' Jeg ser i sidesynet mitt at det er han. "Mmm! Du har nydelig rygg, vet du det?" sier han. Jeg kjenner han setter seg over ryggen min, og begynner å massere. Han knyter opp knutene i bikinien. først knutene i toppen, så knutene som holder bikinibuksa på plass. Jeg vet at resiser jeg meg nå, er jeg naken. Tanken tenner meg, og jeg kjenner at pusten min blir tyngre ved den tanken. Det er nesten så jeg kan høre at han og puster tyngre. Han reiser seg, og jeg snur meg. Jeg vet at jeg må se litt medtatt ut, håret i vill uorden, ingen sminke og temmelig opphisset. Noe som han garantert ser siden han har knytt opp klærne mine, og de ligger igjen når jeg har snudd meg.

Han står der, som en gresk gud, med sola bak seg. Capsen på hodet og de bare føtterne hans, gjør at han ser utrolig gutte-aktig ut. T-skjorten hans henger over gelenderet. Jeg har sett han i bar overkropp før, men aldri i en slik setting at jeg kunne sett så nøye. Dette er noe helt annet! "Hei" sier jeg, noe som egentlti er overflødig. " Hei" sier han. Han setter seg ned igjen, denne gangen ved siden av meg. "Hvordan har du det?" "Jo.."sier jeg, og drar litt på det. Det går en liten djevel igjennom meg. "Jeg tror jeg er fri for sololje på fremsiden" Jeg tar sololja og trykker ut en liten "dert" og begynner og smøre meg inn med store bevegelser, mens jeg ser hvordan øynene hans er festet på meg, mens de blir større og større. "Hehe..." Jeg flirer litt hest mens jeg ser på reaksjonen hans, mens hendene mine smører inn brystene mine. Jeg syns det er deilig å se på han, og jeg kjenner at kroppen min reagerer, både på blikket hans, og på hendene mine. "Lyst til å overta?" spør jeg. Han kremter litt, før han ser meg i øynene. "Ja" sier han, med hes stemme. Han tar litt mer olje i hendene sine, og til min frustrasjon begynner han med bena mine. Han masserer seg oppover, helt til han sveiper over musa mi, jeg bøyer meg opp mot hendene hans. Han stopper opp, tar mer olje, og begynner på nytt med andre benet. Når han kommer opp til musa mi, hopper han over den, og fortsetter med magen. Jeg vet at jeg ligger og vrir meg i hendene hans. Han tar på meg overalt, bare ikke der jeg ønsker det mest.

Jeg har lukket øynene, sola ble for sterk. Men alle de andre sansene mine er på tå-hev. Hendene mine lever sitt eget liv, de glir over magen min og finner klitten min. De masserer den, og jeg kjenner saftene mine, kjenner hvor våt jeg er. Han tar tak i hendene mine, og holder meg fanget med begge hendene mine over hodet mitt med ei hand. Den andre fortsetter leken, sveiper over musa mi, over brystene. Brystvortene mine strutter mot han, og jeg prøver og presse meg mot hånda hans. Plutselig kjenner jeg tunga hans mot brystet mitt. Et stønn slipper ut av meg. Hånda hans sirkler rundt ene brystvorta mi, mens tunga hans er på den andre. Jeg vrir meg, klarer ikke å ligge stille! "Hss..." Hvisker han. "Ligg i ro" Jeg får frysninger, så deilig er det å høre stemmen hans hviske meg i øret. Han slipper hendene mine. Jeg er ikke sen, og tar tak i armene hans, og drar han ned til meg. Jeg kysser han lenge, og drar han oppå meg, så jeg ligger under han, og kjenner tyngden hans. Kuken hans presser mot underlivet mitt, og jeg åpner meg opp for han, ønsker å kjenne han inni meg. Han løfter seg litt opp, strekker hånda mot vannglasset mitt. Jeg fortsetter med å la hendene mine utforske denne nye, deilige kroppen. Munnen min smaker på huden hans. Plutselig dytter han meg ned, tar hendene mine over hodet igjen. Jeg stønner frustert! Han har tatt en isbit i munnen sin, og lar den gli over brystene mine. Jeg gisper! Det er så deilig.

Han fortsetter helt til isbiten nesten er borte. Da slipper han hendene mine, og aker seg lenger ned. Jeg kjenner den kalde munnen hans mot kjønnet mitt. Han suger og slikker klitten min. Jeg er så kåt. Jeg kjenner tungen hans glir inn i meg. En ny og uvant følelse. Aldri har noen brukt munnen på meg! Jeg presser meg mot ansiktet hans, den rue følelsen av kinnet hans mot den nybarberte musa mi, og innsiden av lårene, får det til og svimle for meg. Men jeg vil ha mer. Jeg tar tak i armene hans og drar han opp til meg, slenger bena rundt hoftene hans og presser meg mot han! Jeg fanger munnen hans i et desperat kyss. Tungen min jakter på hans, og han følger etter. Jeg vrir meg rundt, fortsatt med ben og armer rundt han, så han havner nederst. Jeg setter meg opp, og holder hendene hans fast. Jeg kysser han dypt, før jeg lar munnen min lage en fuktig sti bort til øret hans. Jeg suger og små biter i øreflippen hans. Jeg hører han snapper etter luft, og kjenner kuken hans lengter etter å få komme frem. Jeg fortsetter ned til brystvortene hans, lar tungen gli et par ganger over, og rundt hver av de. Jeg slipper ene hånda hans, og lar hånda mi finne kulen i shortsen hans. Jeg legger hånda forsiktig over den, og klemmer forsiktig til. Han stønner, og tar tak i håret mitt med den ledige hånda si. Jeg aker meg lengre nedover han. Slipper den andre hånda hans også, og tar tak i shortsen og boxern, og vipper ut kuken hans. Jeg setter meg opp, og ser på han mens jeg slikker meg på leppene. Hånda mi holder rundt han, og jeg kjenner han begynner og støte. Jeg bøyer meg forover og lar tungen gli sakte over hodet på kuken hans. Så tar jeg hele han i munnen, så langt det lar seg gjøre. Han stønner enda høyere denne gangen, og tar tak i håret mitt med begge hendene. Plutselig tar han tak i meg, og løfter meg opp til seg. Han kysser meg med en råskap jeg aldri har vært borti før. Han setter seg litt opp, og plasserer meg på skrevs over han.

Jeg kjenner kuken hans presse mot åpningen min, og vet at nå er det opp til meg. Det er jeg som har makta nå, jeg kan reise meg og gå eller senke meg nedover kuken hans, og omslutte den, melke den. Jeg kysser han dypt, mens jeg lar hendene mine ta tak i nakken hans. Så senker jeg meg, tar han helt til bunns. Han stønner, jeg hører det ikke, men kjenner det. Jeg rir han, fortere og fortere, hardere og hardere. Han biter meg lett i brystvortene, og jeg stønner. Han bruker hånda på det ene brystet, og munnen på det andre. Han suger, biter, slikker og knar. Det kjennes ut som om jeg er på tur til å dø! Det er så deilig. Han kliper meg hardere i brystvortene, og jeg kjenner det som et elektrisk støt nede i musa. Jeg tar ene hånda hans, og fører den ned til klitten min. Fingrene hans masserer, fortere og fortere. Rundt og rundt.

"Jeg klarer ikke mer" stønner jeg. "Å, joda" sier han."Litt til" Han fanger munnen min med sin, og innvaderer den. "Åhh..." Jeg stønner mot munnen hans, i det jeg kjenner sammentrekningene begynner, og kniper sammen alt jeg er god for. I det samme kjenner jeg rykningene fra han og presser meg så langt ned på han som overhodet mulig, mens jeg holder munnen hans fanget, og suger forsiktig på tungen hans. Jeg kjenner at han pumper til bunns i meg. "Herregud, du er deilig." Hvisker han i øret mitt når han har fått pusten igjen. Jeg smiler mot nakken hans. Jeg føler meg helt skjelven der jeg sitter på skrevs over han, med armene hans stramt rundt meg. "Blir du med inn?" Spør jeg så uskyldig jeg bare klarer.