Party Klubben

«Kort fortalt er det en puleklubb for jenter. Den er et sted der vi kan avreagere våre erotiske og kroppslige behov med flere menn, og pule så mye vi vil (...)»

Dette var min første jobb etter studiene. Jeg hadde jobbet der omtrent tre måneder da en jente på min egen alder spurte meg om vi kunne spise sammen i kantinen. Det virket som om hun hadde planlagt det, vi satte oss litt for oss selv i et hjørne.

Jeg la merke til at hun var veldig pen, sporty og slank og jeg visste at hun heter Aleksandra. Hun sa: «Maiken, vi er begge relativt nye her, jeg ble ansatt bare to måneder før deg. Jeg antar at du ikke er gift for jeg ser ingen ringer, men med ditt utseende antar jeg at du har en venn eller en elsker?»

Det var da et nærgående spørsmål, men jeg likte henne så jeg besvarte det. «Jo, jeg har det» sa jeg, «men jeg vet ikke hva jeg skal kalle ham, han er vel noe midt imellom. Jeg har sex med ham fordi jeg har behov for det, men vi er ikke veldig nær hverandre.»

Aleksandra sa: «Det er noe jeg gjerne vil fortelle deg. Du skjønner at jeg føler at du likner mye på meg hva gjelder følelseslivet. Jeg ser hvordan du sluker stilige menn med øynene, hvordan du kler deg litt sexy for å få deres oppmerksomhet, hvordan du snakker til dem. Jeg tror at du er slik som meg, ganske kåt. Nei, ikke ganske kåt, veldig kåt, og du jobber med å skjule det.»

Jeg visste ikke hva jeg skulle si, men jeg ble rød i kinnene. Dette var veldig direkte, men jeg visste at hun hadde rett. Det hendte stadig at jeg slet med mine sexbehov. De kunne komme ofte og uten forvarsel. Aleksandra sa videre:

«Jeg har interessert meg for kvinners sexbehov, og kommet frem til at kvinner ofte har sterkere behov enn menn, de er bare flinkere til å skjule det. Menn onanerer ofte og er ferdig etterpå, det er ikke noen stor sak. Vi kvinner dyrker nok vår seksualitet mer. Den er i oss over lengre tid. Vi skaffer oss sexleketøy for å gi oss orgasme og pleier følelsene i kroppen vår. Men det er ikke nok, vi trenger menn også. Vi trenger å kjenne en varm og hard kropp, kjenne hvordan han begjærer oss og får orgasme inni oss. Men de er ikke alltid så lette å få fatt i når vi trenger dem. Derfor laget mine venninner og jeg en klubb som vi kaller Party Klubben.»

Aleksandra stoppet opp og betraktet mine reaksjoner. Hun sa: «Vil du høre mer om denne klubben?» «Ja, gjerne» sa jeg. Jeg var blitt nysgjerrig, så jeg kunne ikke la være. «Fint, men det jeg kommer til å fortelle deg er taushetsbelagt. Hvis du blir medlem av klubben må du undertegne på en taushetserklæring, men nå nøyer vi oss med ditt løfte.» «Du har mitt løfte» sa jeg. «Bra» sa hun.

«Kort fortalt er det en puleklubb for jenter.
Den er et sted der vi kan avreagere våre erotiske og kroppslige behov
med flere menn, og pule så mye vi vil.

Vi er omtrent ti jenter i klubben. Det varierer litt ettersom noen forlater og nye kommer inn, men vi er stort sett ti. Vi holder møtene våre hver lørdag kl. 20. Møtestedet er på et loft over en forretningsbygning i sentrum. Et av våre medlemmer har en onkel som eier gården, men loftet har ingen vinduer og kan ikke brukes til noe forretningsmessig, så hun får disponere det helt selv.

Kriteriene for å bli medlem er kåthet, diskresjon,
fin kropp og pent utseende.

Vi vil ha stilige menn, og da må vi selv være bra for å være attraktive for dem, de må ha lyst på oss. Jeg tror du innfrir alle kriteriene, du er i alle fall svært pen.»

Jeg ble smigret, og det hun fortalte gjorde at det klødde litt i magen. Hun fortsatte: «Det fungerer slik at vi har en gruppe utvalgte menn der vi inviterer noen av dem til hvert møte. Vanligvis er vi alle ti jentene på hvert møte og da inviterer vi ti menn. De er stilige, sympatiske og svært kåte. Det er ikke enkelt å finne dem, få dem interessert og få dem til å undertegne taushetserklæringen, men vi har fått litt trening med å finne frem til slike nå. Det er litt på sammen måten som vi har lagt merke til deg.

Det som gjør at vi klarer å fange slike menn er at vi jentene er pene. Vi forbereder oss til møtene slik at vi ser lekre og erotiske ut, slik at de har lyst til å pule oss. Og hver av dem får pule mange nydelige jenter. Det trekker jo.

Nå er det slik at en av jentene trekker seg fra klubben. Hun er den eneste av oss som er gift, riktignok med en tolerant mann. Men han har begynt å kommentere at hun etter hvert har svært mye sed i skjeden sin når hun kommer hjem på natten etter møtene våre, så hun følte at hun måtte ta et valg. Så jeg lurer på om du vil bli med oss. Hvis du vil, kan du bli med på neste møte og se hvordan alt foregår.»

Dette var litt av et tilbud, jeg trakk pusten dypt for å tenke meg om. Men jeg kjente på kroppen min at dette hadde jeg lyst til å oppleve, jeg var blitt kåt av det hun fortalte. Så jeg sa:

«Aleksandra, dette har jeg lyst til å prøve.
Hva gjør jeg?»

«Det er ikke ordentlige dusjbekvemmeligheter på loftet, bare et toalett. Noen av oss forbereder seg hjemme og går direkte til møtet, mens andre samler seg hos en som har plass og forbereder seg der. Mine foreldre bor i en stor villa. De er alltid på hytta i helgen, så jeg tar med meg tre jenter der. Du er en av dem.

Ta med den mest sexy kjolen du har, og sminkesaker. Kjolen kan gjerne være svært provoserende og vise kroppen din. Så dusjer du og legger make-up der. Vi pleier å hjelpe hverandre med sminke og sånne saker. Her er adressen, kom ca. kl. 1700 så har vi god tid til vi tar taxien til møtestedet vårt. Vi tar litt mat før vi drar, det ordner jeg.»

Aleksandra la en lapp med adressen på bordet, hun hadde laget den på forhånd. I dagene som fulgte tenkte jeg mye på det jeg hadde gått med på. Det var litt skremmende, men samtidig kriblet det i magen. Jeg kjente at jeg hadde lyst på det, jeg gikk rundt og kjente meg kåt hele tiden. Jeg så ofte Aleksandra, vanligvis i kantinen, og vi smilte til hverandre på avstand.

Lørdagen kom, og jeg tok med meg den mest utfordrende kjolen jeg hadde. Jeg hadde kjøpt den på en sexmesse og den var veldig gjennomsiktig og kort, svært kort. Det var nok meningen at man skulle bruke BH og tanga truse under, men jeg tok ikke med noen av delene. Jeg hadde lyst til å se erotisk ut, det var jo det vi skulle være der.

Brystene og kjønnet mitt var tydelig synlig gjennom det tynne stoffet.

Da jeg ankom, tok Aleksandra imot meg. Hun sa: «De andre to jentene har kommet og gått i badet. Det er to bad her så vi tar det andre. Kle av deg Maiken.» Jeg gjorde det og Aleksandra inspiserte den nakne kroppen min. Det var tydelig at hun syntes den var fin. Jeg hadde barbert benene og kjønnet mitt før jeg gikk hjemmefra, men Aleksandra så noen fjoner, tynne hår som hun fjernet forsiktig med barberhøvelen sin.

Hun sa: «Du har store, fyldige ytre kjønnslepper Maiken. De former en oval ring og er langt fremme mellom benene dine.» Jeg sa: «Jeg vet det. Min venn pleide å kalle meg for «frem-muset» fordi kjønnet mitt er så langt fremme.» Aleksandra sa: «Kjønnet ditt er veldig synlig. Det virker inviterende. Du har en liten hudfold rundt åpningen til skjeden din, og din klitoris stikker ut mellom leppene. De indre kjønnsleppene dine er korte. Du er herlig sexy, ingen menn kan motstå det kjønnet ditt. Jeg er nesten misunnelig.»

Etter dusjen smurte vi inn kroppene til hverandre med en lotion. Jeg fikk en som luktet svakt av vanilje og Aleksandra brukte en roseduft. Vi tok god tid til å sminke oss. Vi markerte øyenbrynene og sminket oss diskret rundt øyene. Leppene fikk en naturtro farge. Vi ville se nesten naturlige ut. Så kledde vi oss og gikk inn i stuen.

Der satt de andre to jentene, de var virkelig flotte. Siden de visste at dette var min første gang, snakket de mye om kvelden vi hadde foran oss. En av dem sa: «Man skulle tro at det er mennene som har det seksuelle overskuddet og vil ha mer, men sannheten er at det er jentene som kan holde på og pule i timevis. Mennene mister energien etter en stund. Vi sirkulerer mellom mennene så de får stadig stimulanser med nye søte nakne jentekropper som vil bli pult. Da holder de lenger og vi får nyte ulike menn og kuker.

Vanligvis har vi alle jentene pult med alle mennene
i løpet av de seks timene partyet pleier å vare.

Det er ganske utagerende, og du skulle tro at vi er mette på sex i lang fremtid, men dette er vanedannende. Vi blir på en måte avhengige av det. Etter noen dager vil vi alle ha mer igjen. Vi blir egentlig umettelige, men hvilke fantastiske nytelser vi har, de er ubeskrivelige. Kvinner som ikke har gjort dette forstår det ikke.»

Aleksandra hadde laget litt mat til oss. Hun sa: «Det blir en lang natt, så vi trenger noe å spise før vi går. Det er ikke pizza, da lukter det krydder av munnen vår. Vi må jo være gode å kysse, munnen vår må smake godt slik at de har lyst til å kysse oss. Så jeg har laget en kamskjellgryte i hvit saus uten krydder.» Vi spiste og pratet.

Aleksandra sa: «I festlokalet har vi en bar, vi spleiser på drikkevarene sammen med guttene. Det er de som står for innkjøpet. En ting jeg må nevne for deg, Maiken, er at det ikke er tillatt å ha relasjoner til noen av mennene der utenom partyet. Det sier seg selv at det ikke går bra om det dannes par der, da kan det oppstå konflikter. Alle må føle at det er helt OK å pule med hvem som helst av guttene.»

Vi var alle sexy og nakent kledd, ingen brukte BH eller truse. De hadde flotte kropper, det var synlig gjennom de tynne kjolene. Jeg satt i sofaen og den korte kjolen min hadde sklidd litt opp så den var kommet ovenfor kjønnet uten at jeg var klar over det. Det var synlig og nakent, jeg hadde litt åpne ben der jeg satt. En av de andre jentene kommenterte det:

«Du er veldig stilig mellom benene Maiken,
du kommer nok til å få en kø av gutter som vil pule deg.»

Jeg rødmet litt og skulle til å trekke ned kjolen litt, men hun sa: «Du trenger ikke skjule deg Maiken, jeg liker å se på kjønnet ditt. Det er pent og sexy.» Så jeg lot kjolen være der den var, men jeg åpnet kanskje benene litt mer. Jentene så at kjønnsleppene mine ble våte og smilte. Jeg hadde en pirrende følelse nede i magen og brystene min var blitt veldig følsomme.

Så kom tiden for avreise, klokken var blitt halv åtte. Taxi var bestilt og vi tok på oss yttertøy og dro. I festlokalet var allerede noen jenter og gutter ankommet. Lokalet hadde et lite dansegulv og rundt det var det mange skumgummi madrasser med stretchlaken på. Der kunne vi alle ligge og pule. Det var behagelig varmt der og belysningen var dempet. Det kom svak «New age» musikk fra musikkanlegget. Vi gikk til baren og forsynte oss med drinker.

Jeg fikk mange nærgående blikk fra både guttene og jentene. Kjolen min var jo nesten gjennomsiktig, så jeg så naken ut. Jeg likte det. Etter hvert kom det flere, og jeg forsto at vi var fulltallige da Aleksandra sa: «Velkommen alle sammen. I dag har vi med en ny aspirant. Det er Maiken.» Hun holdt ut armen mot meg, og alle skålte. Hun fortsatte:

«I tråd med tradisjonene har den nye førsteretten
til å velge sin første mann.
Hvem vil du ha Maiken?»

Jeg var på en måte forberedt på dette. Ikke at jeg skulle få førstevalget, men jeg hadde sett på mennene da jeg kom. De fleste var stilige og attraktive, men det var en som fanget oppmerksomheten min mer enn de andre. Jeg gikk bort til ham og trakk ham ut på dansegulvet. Jeg ga ham et dypt kyss på munnen og vugget til musikken.

De andre sto og så på. Så lot jeg kjolen min falle på gulvet og sto der naken. Det var ikke så mye mer nakent enn med kjolen på, men det var en sterk symbolsk handling, jeg ga kroppen min til ham. Så tok jeg skjorten av ham og trakk ned shortsen. Nå var også han naken. Kuken hans var stiv og delikat, den pekte oppover. Så trakk jeg ham bort til en av sengene og viste at han skulle legge seg på ryggen. Han gjorde det og jeg satte meg oppå kuken hans. Den gled langt inn i meg, det var nydelig. Jeg hadde vært våt lenge allerede.

Jeg la hendene på brystene mine og vugget opp og ned og nøt de sterke følelsene inni meg. Jeg så at de andre ikke hadde gjort noe enda, de sto og så på oss. Det tok ikke lang tid før orgasmen min kom. Jeg stoppet opp og det kom skjelvinger i kroppen min. Jeg kjent at min partner fikk orgasme og sprutet sed inn i meg. Det var herlig. Av en eller annen grunn klappet de andre. Nå var festen i gang og mange kledde av seg og fant plass på sengene.

Det var nydelig å høre lydene til alle som pulte.

Min partner reiste seg opp og det kom med en gang en ny som spurte om han kunne få ligge med meg. Han pulte meg på gamlemåten, jeg lå på rygg og ham mellom benene mine. Han var også god, men annerledes. Jeg fikk stadig hyppigere orgasmer, de var herlige. Jeg tror nok jeg var den mest populære jenta den natten. Jeg fikk ikke mye fred, det var alltid en annen som ville overta og pule meg. Og var det ingen der, så sto jeg opp og valgte en ny mann selv.

Jeg elsket å kjenne kukene deres inni meg.

Jeg forsto at mennene var blitt utvalgt, for de hadde alle fine kropper, store kuker og var flinke til å pule. De hadde nok vært her før. Etter hvert ble nok mennene slitne, de hadde hatt flere orgasmer og hadde ikke så mye sed igjen. Men vi jentene ga dem ikke fred, vi koste med dem og sugde på kuken deres og hisset dem opp.

Det var spennende å ha kuken til en fremmed mann i munnen og kjenne om jeg klarte få mer sed ut av den. Som regel fikk jeg det til, jeg likte å få seden deres i munnen. Jeg sirkulerte mye mellom mennene. Mange ville kose med kroppen min og jeg nøt det. I tretiden på natten tror jeg at jeg hadde pult med dem alle sammen. Det rant sed av meg.

Stemningen var blitt mer dempet og vi kysset hverandres kropper. Mennene kysset oss jentene mellom benene og nøt saften vår. Det var nok en blanding av vår kjønnssaft og deres sed. Så begynte vi å kle oss for å dra hjem. Det var ingen dusj der, så vi jentene dro nok hjem med en blanding av sed fra flere menn inni skjedene våre. Jeg forsto at hjem for mitt vedkommende betydde det stedet der vi hadde kledd oss.

Vi dro tilbake til huset til Aleksandras foreldre. Vi var slitne så vi dusjet ikke, vi bare la oss. Aleksandra og jeg lå nakne sammen, det var så godt å kjenne den varme kroppen hennes tett inntil min. Vi sto opp sent neste dag og hadde en sen frokost. Vi pratet om opplevelsene og jeg sa: «Jeg har blitt sår i kjønnet mitt av all pulingen og brystene mine har blitt litt større og stivere. Det gjør nesten vondt i dem.»

Aleksandra sa: «At du er sår i skjeden din går fort over. Og brystene dine har blitt større og stivere siden brystkjertlene dine har blitt så opphisset av sexen. Du må nesten venne deg til det. Vi andre har det slik hele tiden. I tillegg får vi ofte varme følelser mellom benene som skyller opp i kroppen.»

Vi diskuterte de ulike mennenes kropp, kuk og hvor dyktige de var til å pule og hvem som skulle inviteres til neste møte. Vi begynte allerede å opparbeide forventninger til neste lørdag. Jeg var blitt tatt opp som medlem og undertegnet taushetserklæringen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene om gruppesex: