Paret

Kjæresten min jobber sent, igjen... Jeg kjeder meg med pc'en og skriver litt her og der. Så slår det meg, hvorfor ikke prøve å sjarmere han når han kommer inn døren? Jeg hopper opp, dusjer kroppen min, såper den inn og gjør den klar for en lang natt. Jeg tar på meg en lett liten kjole med dyp utringning, uten bh såklart. Jeg tenner på stearinlysene på rommet, rer opp sengen og legger meg fint over dynene. Mens jeg sitter å venter på at han skal komme inn døren så smører jeg hele kroppen min inn med en god krem, og tar på litt maskara for å bare få fremhevet øyenvippene mine litt.

Så hører jeg at han kommer inn, jeg ser lurt mot døren, å der kommer han inn på rommet, han smiler bredt å sier at det var fint med stearinlysene og at jeg var sexy i kjolen. Han kommer å kysser meg og sier han er sliten etter jobb. Jeg ber han gå inn på badet å ta en rask dusj, denne gangen gjør han det uten å klage på at han må vente litt til han ikke er så sliten lenger. Så kommer han inn på rommet igjen, med bare en håndduk rundt livet. Mmmm, han har tatt på seg den herlige parfymen han vet jeg forguder. Han er på vei å skal ta på seg en bokser, så jeg må ta tak i han å legge han ned på senga og sier at han kan vente litt med å ta den på seg mens jeg gliser lurt. Jeg setter meg over han, lar fingrene mine gli igjennom håret hans, kysser han ømt på halsen og leker litt med øreflippen hans, før jeg kysser min vei til munnen hans. Jeg leker litt med tungen hans, bare helt forsiktig.

Så går veien videre nedover halsen, brystkassen, magen, så var jeg snart fremme, den var klar allerede, en stiv og hard "soldat" sto klar for meg. Jeg kryper meg lengre ned til den, under den, til hans medsoldater. Jeg slikker litt på ballene, suger litt på dem, han stønner forsiktig. Jeg stryker han litt langs lårene mens jeg slikker forsiktig på ballene og videre opp mot soldaten. Jeg kryper litt lengre opp for å få et bedre overblikk. Med hendene mine på hoftene hans, tar jeg forsiktig å slikker meg fra rot til spiss. Han puster dypere nå. Jeg begynner å slikke og kysse rundt hodet, før jeg tar den inn i munnen min, der blir den enda hardere. Jeg suger han først sakte og ømt, så litt etter litt, fortere og hardere. Opp og ned.

Han stopper meg, å sier at han vil ikke komme enda, jeg ser enda lurer på han å smiler, før jeg setter meg over han og rir han, saaakte. Bare for å plage han litt, han vil det skal gå fortere, men jeg fortsetter bare med å ta alt sakte. Til slutt så blir han gal å dytter meg av han, snur meg på alle fire, sjekker om jeg er våt nok, noe jeg uten tvil er, så tar han den harde kuken sin inn i meg! Det er så godt. Han tar hånden min mot fitta mi sånn at jeg skal få leke litt med meg selv også, og jeg nøler ikke jeg. Han tar meg fort og hardt, noe han vet jeg bare elsker! Det går fortere og fortere i hånden min også. Han klapser meg på rumpa og tar et tak rundt hoftene mine for å støte meg enda hardere.

Nå nærmer han seg orgasmen, jeg også, jeg slipper alle musklene mine og kommer. Det er en av de beste orgasmene jeg noen gang har hatt! Føltes ut som at det kunne sprutet når som helst. Så kommer han, han stønner mens han tar ut kuken å spruter over rumpa mi. Han flirer litt å tar håndduken å tørker av rumpa mi og kuken sin. Jeg legger meg ned i senga, og han legger seg over meg og kysser meg og sier at det der, er noe av det mest fantastiske han har opplevd, at det føltes som at orgasmen hans var mye kraftigere og lengre enn den noen sinne har vært tidligere. Jeg følte meg litt stolt og kysset han, så lå jeg i armkroken hans, men vi begge pustet som om vi skulle sprunget maraton.

Oppdrag vellykket.