Omsider sommer

Ah. Omsider var det sommer. Ventet lenge på dette i Trondheim. Sola som steker, og ikke minst damene som kler av seg i finværet. Alt var storartet, og kunne ikke vente på at arbeidsdagen skulle bli ferdig så jeg kunne komme meg ut av det overopphetede kontorlokalet og ut å grille. Mot slutten av dagen fikk jeg ei melding på Facebook om at ei venninde som studerer i Oslo kommer på Trondheimstur og hadde lyst til å møte meg. Hadde ikke mye i mot det. Silje var en av de få jeg følte jeg kom overens med på videregående, og at hun var super sexy i tillegg var ikke noe ulempe.

Siden det alikevel var fint vær så inviterte jeg Silje med på grilling sammen med en kompisgjeng, noe hun takket gladelig ja til. Kjøpte inn mat og øl dagen før så alt var klart til en storslagen fest på lørdagen. Fikk melding fra Silje den kvelden om at hun så fram til å få treffe meg, få slappet av og ha litt fri fra samboeren i Oslo. Og ja, det klinget riktig så bra i mine ører det. Sto opp tidlig på lørdagen så jeg fikk trent litt. Blitt avhenging av det, og det føltes godt å få kroppen i form igjen. Og ikke minst få opp selvtillitten igjen etter bruddet med eksdama. Dro ned til byen og møtte kompisgjengen. Silje kom ikke lang tid etterpå, og vi dro til Skansen for å grille. Fint å sitte ved båthavne, samt det er lite folk der.

Tok ikke langt tid før jeg kastet skjorta og la merke til at Silje kastet et blikk på meg. Merket at jeg ble litt rød og det la hun nok merke til, da hun smilte lurt før hun kastet toppen sin. Og for å si det rett ut, fy faen for en deilig kropp hun har. Hun er ikke så høy av vekst, rundt 160cm, perfekt solbrun, brunt hår, veltrent kropp med perfekte store pupper og stram rumpe. Tok meg selv i å stirre, og det tror jeg resten av de på båthavnen gjorde også... Tror nok Silje fikk med seg det, der hun sto å dreiet seg som en modell på oppdrag og blottla den perfekte kroppen med en liten bikini. Etter vi hadde spist og påfølgende øl så spilte vi fotball.

Silje slengte seg med, og man merker at hun er i form. Sørget for at det ble et par "tette" markeringer på henne, og i det jeg stilte meg bak henne tok hun hånden bak og tok under shortsen min. Merket raskt at jeg måtte sette meg ned for ikke å vise at ereksjonen stormet opp på rekordtid..Unnskylte meg med at jeg var tørst og åpnet en ny øl, mens jeg la meg i gresset. Silje kom etter og satte seg i fanget mitt, og smilte lurt mens hun spurte om det var noe galt. Ble litt rød, og kjente at ereksjonen ikke ble noe mindre av at hun satte seg på meg. Lett svarte jeg "ble tørst og trengte å kjøle meg ned litt!"

Hun merket raskt at det var noe som pulserte under henne. Hun i sin minimale bikini, og jeg med en "camo" shorts i lett stoff. Hun smilte og roterte forsiktig med hofta slik at det ikke var så synlig for de andre. Fram og tilbake, akkurat nok til at hun fikk plasert seg rett oppå den veldig pulserende og harde ereksjonen. Hun reiste seg og knøyt en sjal rundt livet og sa at det begynte å bli litt kjøligere til de andre før hun satte seg ned på meg igjen. Nå litt mer tildekket for de andre slik at de ikke kunne se hva vi drev med. Hun begynte å rotere med hofta igjen, og brystvortene hennes hadde presset set utover slik at de pekte rett mot fjeset mitt. Hun nøyt det nå. Teasing på sitt verste.

Ute blant folk, fantasisk sexye kroppen hennes, og hun små peste litt samtidig. Hadde lyst til å bare kaste henne ned i gresset og ta henne for meg, men hadde ikke lyst til at hun skulle slutte. Det var alt for opphissende og godt. Hun reiste seg litt opp, og så at bikinitrusa var blitt våt. Hun satte seg ned igjen slik at hun fikk plassert seg enda bedre. Trykte musa lengre mot kuken min nå, og hun fortsatte med de perfekte bevegelsene slit at hun fikk massert fitta og klitorisen samtidig som hun masserte skaftet mitt. Hun glemte seg og stønnet til litt høyere enn forventet. Hun skvatt opp og lot som hun skulle hente seg en øl samtidig som hun rødmet litt. Hun tok og hentet et teppe og tok rundt seg samtidig som hun satte seg forran meg. Jeg klarte ikke holde hendene unna og smøg de under teppet.

Jeg strøk sakte nedover ryggen hennes og mot magen. Hun ga fra seg et lite klyng og la hodet tilbake mot skuldren min mens hun bet seg i leppen. Det dirret i kroppen hennes mens jeg førte hendene nedover utsiden av lårene, og hun pustet tyngre når jeg på vei opp strøk sakte men sikkert på innsiden av lårene opp mot trusekanten. Hun var våt til randen av bikinilinja, og jeg klemte fingrene i v stil på begge sider av fitta. Hun stønnet svakt og det dunket i underlivet hennes. Trengte bare å klemme til et par ganger før jeg kjente at sammentrekkningene hennes begynne å komme. Først et par forsiktige rykkninger, la litt mer press over hele slik at jeg klemte mer rundt klitorisen og så gikk det for henne. Det finnes ikke noe bedre følelse enn når ei dame får orgasme.

Silje sank litt sammen og kom med et sukk og sa til de andre at hun begynte å bli trøtt. Vi bestemte oss for å begynne å pakke sammen. De andre dro, mens jeg og Silje bestemte oss for å sitte litt til. "Den orgasmen der er den beste jeg har kjent på år og dag, så den skal jeg gjengjelde" sa Silje. Det begynte å bli folketomt da klokka begynte å nærme seg midnatt. Silje benyttet anledningen til å legge hodet i fanget mitt. Det var et par som satt litt lengre bort, så hun la seg med ryggen mot de. Hun begynte å stryke meg utenpå shortsen mens hun åpnet glidlåsen. Forsiktig fikk hun lirket ut kuken, og begynte å slike forsiktig på hodet. Jeg merket selv at jeg stønnet litt for høyt når hun småbeit. Paret ved siden av begynte å le samtidig som de reiste seg og gikk...

Tror de fikk med seg hva som holdt på å skje. Silje tok et kraftig tak på kuken og sliket oppover hele skaftet. Opp og ned samtidig som hånda hennes klemte til på akkurat de riktige stedene. Hun tok den deilige varme munnen over kukhodet og tok den langt inn. Hun vesklet mellom å slikke over hodet og ta den nesten helt inn til rota. Det var sykt godt, og det var like før det gikk for meg. Det sprutet litt i munnen hennes og da stoppet hun. "Ro ned nå, jeg er ikke ferdig med deg enda". Hun satte seg i fanget mitt og tok trusa til siden. Fitta var hoven, og den var mer en klar får å ta kuken min inn i seg. Silje tok teppet rundt seg, jeg vippet puppene ut av bikinitoppen, og klemte de forsiktig. Hun stønnet og førte med en gang kuken inn i fitta.

Allerede ved første støten rant det saft ned kukskaftet. Hun var uten tvil like opphisset som meg, og jeg måtte bite tennene sammen for å ikke sprute henne ned med det samme. Sakte beveget hun seg opp og ned og varierte med harde støt. Hun satte seg helt ned mot rota av kuken og jeg kjente at hun smått begynte å pulsere. Det var veldig nære for henne nå. Hun stønnet ut av seg at det holdt på å gå for henne, og jeg har aldri kjent noen så våte før. Hun begynte å puste tyngre men rørte seg ikke, og nå strammet fitta seg rundt kuken. Med rykninger som ilte gjennom kroppen, kom hun. Det kjentes ut som hun holdt på å knekke av kuken, for orgasmen ga seg ikke.

Hun slengte seg ned ved siden av meg og sa at hun måtte få igjen pusten. Jeg var mer en klar nok for å kjenne de samme orgasmerykningene, og satte henne klar på alle fire. Det rant saft nedover lårene hennes, og svettperlene rant nedover ryggen. Jeg kjørte kuken inn og hun stønnet høyt til. Nå var det ikke noen begrensninger igjen. Jeg satte opp tempoet samtidig som jeg maserte rumpeåpningen, og allerede etter 1 minutt gikk det for henne igjen, men nå GIKK det for henne. Hun hylte til, og alle musklene strammet seg i kroppen hennes når jeg tok henne hardere og hardere samtidig som tommelen nå var langt inne i rumpa hennes. Jeg roet ned og tok henne sakte. Måtte nesten la henne få igjen pusten. Jeg tok ut kuken og det rant fantastisk, hvit fittemelk ut fra henne.

Ingenting er så opphissende som en dame som får orgasme. Jeg tok en sjanse, og satte kuken mot analåpningen for å se reaksjonen hennes. Hun la overkroppen ned i gresset og åpnet rumpa med hendene. "Jaaah, fortsett, men vær forsiktig" sa hun. Sakte kjørte jeg den inn i åpningen, og den smøg seg inn i det trange hullet. Kjente det rant saft nedover pungen min nå fra henne, og kjente det pulserte rundt kuken igjen. Jeg tok det med ro. Kjørte den sakte inn, og sakte ut. Lot henne kjenne hele kuken gli inn og ut av henne. "Raskere" stønnet hun ut, og rasksere ble det. Kjørte kuken hardere inn i rumpa samtidig som hun maserte klitten, og nå ristet hun.

Hele kroppen ristet og spasmene gjorde at kroppen ukontrolerte gjorde slag og spark rundt seg. Det rant av henne nå. Som en flod som stod ut. Hun sprutet ikke, men det rant nedover oss begge, og nå gikk det for meg. Jeg stønnet til og begynte å sprute inn i henne, og da snudde hun seg og tok kuken i munnen og deepthroatet meg og lot meg komme langt ned i halsen hennes, samtidig som hun maserte skafftet. Når vi begge hadde fått igjen pusten dro vi hjem til meg, og fortsatte helgens utskeielser før hun dro tilbake til Oslo. Hun sendte sms på flyplassen og sa at hun aldri hadde hatt en orgasme så sterk noengang, og håpet det ikke var siste gang vi kunne treffes på den måten. Skjer det igjen? Håper virkelig.