Ny sex-partner

Jeg satt ved bordet og hørte på min mor holde en tale. Hun og faren min hadde gullbryllup, og mange folk jeg ikke ante hvem var, var invitert. Ovenfor meg satt ei jente, på sikkert ikke mer en 20 år. Selv var jeg 30. Hun så ofte på meg med et lekent blikk. Dum som jeg var, skjønte jeg ikke hva hun ville, og jeg bare smilte et litt stivt smil tilbake.

Hun var solbrun og hadde på seg en rød kjole som satt som støpt på henne. Hennes overlegent store utrigning fikk meg til å stirre hver gang hun lente seg fremover. Etter en stund kjente jeg plutselig benet hennes på leggen min. Først trodde jeg hun hadde kommet borti med et uhell, og jeg trakk det unna. Foten hennes fulgte beinet mitt, og jeg satte meg lenger frem igjen. Foten hennes gikk sakte oppover benet mitt, og snart kom den til låret mitt, og den steinharde bulen på buksa mi. Hun smilte og trakk benet unna. Hun lente seg fremover, og jeg gjorde det samme. ”Når jeg var liten, var jeg veldig flink til å gjøre ting med tærne mine. ”Hva mener du?” spurte jeg først. Hun bare trakk seg unna igjen og jeg gjorde det samme. Plutselig kjente jeg foten hennes der den var i stad. Jeg trakk stolen nærmere bordet, akte meg ut på stolen, og spredte beina.

Så kjente jeg at hun åpnet buksesmekken min med tærne sine. Hun dro ned underbuksa mi og begynte å massere ballene mine med tærne sine. Så trakk hun seg unna igjen. Jeg fikk lyster som jeg ikke trodde det var mulig å ha. Jeg tok av meg den ene skoen og sokken, og lot benet mitt gå opp til musa hennes. Jeg kjente at hun ikke hadde på seg truser, og det pirret meg. Så reiste hun seg. Jeg gjorde instinktivt det samme, og fulgte etter henne.

Hun gikk inn mot doene. De var på enden av gangen og vi ble stående på midten. Hun trakk opp kjolen sin og satte seg ned på en kasse som sto der. ”Hva heter du?” spurte jeg. ”Maria…” Hun spredte beina og fitta hennes lyste opp mot meg. Jeg satte meg ved siden av henne og trakk den ned igjen. ”Ikke nå, noen kan se oss,” sa jeg. Det var en setning jeg ikke hadde lyst til å si i det hele tatt. Men å bli tatt på fersken i mine foreldres gullbryllup ville være verre.

Maria stønnet og så trist opp på meg. Jeg visste godt at hun bare gjorde seg til, men det fikk meg til å ønske at svaret mitt hadde vært annerledes. Hun satte seg oppå meg slik at ansiktene våre var vendt mot hverandre. Hånden sin hadde hun åpnet buksesmekken min med. Hun holdt den ene hånda rundt skaftet mitt mens hun fiklet med ballene mine med den andre hånda. ”Jeg kommer snart tilbake!” sa jeg og reiste meg raskt.

Jeg gikk inn på herretoalettet og inn i en av båsene. Der tok jeg av meg underbuksa og kastet den i søpla. Så tok jeg av meg sokkene også. Jeg gikk ut igjen, men Maria var ikke der lenger. Jeg gikk ut til der de andre var. Alle var på vei ut. Jeg fulgte etter Maria, og vi endte opp ved noen hester med sleder. Det var vinter, så det lå skinntepper i alle sledene. Jeg og Maria passet på å ende opp i samme vogn.

Jeg prøvde å skjule bak hendene mine hvor kåt jeg var, og tok Maria på fersken i å stirre ned på bulen. Når vi satt i sleden oppdaget vi snart at det var litt for dårlig plass. Maria tilbød seg å sitte på fanget mitt så det ble plass til en ekstra, og det gamle paret ved siden av oss smilte takknemmelig uten å ane hva slags ville tanker vi hadde. Vi satt der, trygt og godt under skinnfellen og Maria trakk opp kjolen sin igjen. Jeg dro ned buksesmekken og Maria snudde seg og smilte lekent når hun oppdaget at jeg ikke lenger hadde noe mellom buksa og kuken.

Jeg plasserte to fingre inni fitta hennes. Hadde det ikke vært for bråket av sleden som humpet seg bortover, hadde de andre definitivt hørt surklingen fra Marias mus, og stønningen hennes. Hun reiste seg litt, og tok tak i pikken min. Hun rettet den opp i været og satte seg ned på den. Jeg kunne ikke la være å vri på meg og stønne når jeg kjente at jeg gikk til bunns. Det gamle paret så bort på oss, og jeg dekket det med hosting.

For hver gang sleden traff en hump, reiste Maria seg litt unødvendig mye oppover, og satte seg ned igjen. Begge stønnet lavt, men behersket. Hun reiste seg og så mot det gamle paret. ”Jeg er veldig glad i hester, så jeg setter meg den veien, jeg,” sa hun smilende. Paret smilte tilbake og så fremover igjen. Jeg visste godt at Maria ikke snudde seg for å se på hestene som kom bak oss, men at hun snudde seg for å komme seg litt bedre til mens vår lille sex-ridetur var i gang.

Pusten min var tung nå. Maria strammet og slakket mens jeg gikk inn og ut av henne. ”Åh, Gud, Maria,” stønnet jeg. Hun trakk seg unna meg da hun skjønte at vi nesten var fremme. Hun gikk elegant inn i bygningen der festen skulle fortsette, mens jeg gikk litt bøyd.

Når vi var i gangen ventet vi på at alle hadde kommet seg inn, før Maria la seg på gulvet. Inne skålte de og holdt taler og koste seg, mens jeg satte meg oppå Maria. Jeg trakk meg inn og ut og hun strammet og slakket med meg. ”Gud, jeg kommer!” sa Maria halvhøyt. Jeg ristet på hodet og trakk meg ut. Jeg la meg på gulvet, og Maria la seg oppå meg.

Hun lot tunga skli nedover skaftet mitt og på ballene mine. Hun dro buksa mi enda lenger ned, så hun lettere kunne komme til. Jeg begynte å kile klitten hennes med tunga, noe som fikk henne til å suge meg hardt og deilig. Så kjørte jeg tunga inn og ut av fitta hennes, og det surklet til de grader. Så satte hun seg opp igjen. ”Vær så snill… Ta meg…” halvveis stønnet, halvveis ropte hun.

Hun stilte seg på alle fire med baken mot meg, og jeg satte meg på kne bak henne, og kjørte kuken inn. Hendene mine hadde jeg på brystene hennes, og jeg masserte dem hele tiden. Så kom vi. Vi sprutet inn i hverandre så godt som samtidig. Vi ble liggende på gulvet mens vi prøvde å få pusten tilbake. Så reiste vi oss igjen og gikk inn der alle de andre var.

Vi drakk noen glass vin, og jeg holdt en slags tale. Hele tiden så jeg og Maria på hverandre. Hun kom bort til meg og sa hun måtte vise meg noe. Jeg fulgte etter og kjente spenningen stige. Vi stilte oss i et hjørne og hun tok tak i hånden min. Hun førte den bort til fitta si og puttet to av fingrene mine inn. Jeg kunne ikke la være å stønne når jeg kjente at det surklet mer enn noen sinne. ”Kjenn hvor våt fitta mi er… Ta meg igjen!” sa hun.

Jeg kjente hvor kåt jeg ble, og snart hadde hun hånda si på ballene mine. ”Jeg lover deg… Jeg skal ta deg hardt, og ikke vise noen nåde!” sa jeg. Hun bet meg lekent i øret, og vi gikk ut på gangen igjen. Maria satte seg på kisten og jeg satte meg oppå henne. Mens vi satt der og jeg knullet henne hardt og i enormt tempo så hun opp på meg. ”La oss være sex-partnere! Uansett om vi gifter oss, la oss avtale tid og sted, og ha sex!” sa hun. Hun klynket når jeg presset meg inn hardere enn noen sinne. ”Jeg lover, at uansett hvor mange jeg kommer til å ligge med, så skal jeg alltid komme til deg for å kjenne hvordan en ekte fitte skal kjennes ut!” sa jeg og bet henne i den ene brystvorten. Vi møttes allerede neste dag, og har hatt mye vill moro med hverandre!