Netflix, rødvin og sex | Kondomeriet

Netflix, rødvin og sex

«Plutselig kjente jeg tungen til min venninne søkte etter min. Jeg ble, uten å tvile, med på leken (...) Og for første gang i mitt liv hadde en annen kvinne fått meg til å komme».

Da venninnen min kom til meg på Netflix og rødvin, ble ikke kvelden helt som vi først hadde antatt, den ble mer som et møte inn i en verden av dildoer, kraftig tungebruk og stive nipler...

Nysgjerrigheten min til mitt samme kjønn toppet seg da du ba deg selv på Netflix og rødvin. Det hjalp ikke uansett hvor mange ganger jeg sa at jeg ikke har noen andre overnattingsmuligheter enn en liten 3-seter sofa. Men du ga deg ikke å mase, og du er nok ganske nysgjerrig selv. Vi har pratet om det før, og vi har vel begge innrømmet vår nysgjerrighet.

Da du kom, ble vi sittende lenge ute og skravle om løst og fast. Om dagligdagse utfordringer og hverdagslige gjøremål. Om barn og menn, om erfaringer i livet og livets problematikk. Da vi hadde tømt den første rødvinsflaska, fant vi ut at det ble kaldt å sitte ute, da gikk vi inn og fortsatte på flaske nummer to, og praten blir mer utydelig og mer ærlig. Vi pratet om egne erfaringer med sexleketøy, og det var ikke vanskelig å forstå at din «treasurebox» er som min, fylt med de deiligste hjelpemidler, eller tilleggsmidler som jeg og liker å kalle de.

Du var ikke redd for å innrømme din nysgjerrighet da du hele tiden utfordret både seg selv og meg med mer og mer intime og intense spørsmål. Både om batterikapasitet, steder de var kjøpt, erfaringer, utfall etc. Det var nesten som et uoffisielt Home party med voksenleketøy, og du og jeg i hovedrollene. Vi tok med oss de siste glassene våre inn på soverommet og satte oss godt til rette i sengen med gavlen som ryggstøtte og dyna over oss og en koselig gammel klassiker av en film. Var det valget tilfeldig? Siden vi begge to hadde sett den før, så vi hadde i underbevisstheten ikke vært nødt til å følge slavisk med på den.

Vi fortsatte å skravle og le. Vi snudde oss mot hverandre og fortsatte å le, men plutselig lente vi hodene våre mot hverandre og så plutselig kjente jeg tungen til min venninne søkte etter min. Jeg ble, uten å tvile, med på leken, og hendene våre begynte å stryke over hverandres bryster. Vi hadde skikkelig stive brystvorter begge to. Begge pustet vi tungt og bare klinte og befølte hverandre uten å si noe som helst.

Jeg ble modig og tok hånda mi ned i hennes pysjamasbukse og kjente den våte fitta hennes. Hun svarte med å gjøre det samme på meg. Jeg kjente fitta mi var kåt, og jeg kjente hvordan underlivet mitt dirret av kåthet overfor en annen jente. Uten å egentlig vite hva jeg holdt på med begynte jeg å massere klitorisen hennes, og hun stønnet høyt og var helt med på notene.

Jeg kjente på smaken av henne, og hun smakte godt.

Hun var kåt og blaut. Akkurat som jeg.

Hun presset et par fingre opp i underlivet mitt og begynte sakte å fingre meg med forsiktige bevegelser. Det var så deilig at jeg kjente at det var ikke mye som skulle til før jeg kom. Hun ga seg, og snek sek under dyna for så å leke med tungen sin på den harde klitorisen min. Hele tiden mens hun slikket fitta mi kjente jeg orgasmen bygge seg opp, jeg ville ha mer, og hun ga meg det.

Det var helt utrolig hvor kåt jeg kunne bli av en annen kvinne og da hun masserte klitorisen min med fingrene samtidig som hun lekte med tunga si i fitta mi, kjente jeg at alt bare var som et vulkanutbrudd. Jeg fikk en så utrolig deilig orgasme at det føltes ut som at hodet mitt skulle forsvinne fra resten av kroppen.

Jeg ville gjøre det samme med henne, og hun var ikke vond å be.

Jeg kjørte forsiktig et par fingre i fitta hennes da jeg samtidig strøk tunga mi i lange drag over den plaskvåte fitta hennes. Hun stønnet og tok seg selv på brystene. Brystvortene henne struttet i det halvmørke rommet. Hun hadde faste deilige bryst. Jeg tok en liten pause fra å sleike henne og lente meg over sengekanten for å åpne nattbordskuffen, der godsakene ligger. Jeg begynte med rabbitvibratoren og lot henne virkelig få kjenne den ømfintlige tappen som vibrerte mot klitten hennes, det er min absolutte favoritt, og jeg økte tempoet på den så hun kunne få kjenne virkelig hvordan den kunne massere underlivet hennes.

Hun vred seg, og tok tak i puta. Klemte den mens jeg trakk rabbiten forsiktig ut av henne og fortsatte med en av de naturtro penisdildoene jeg har. Den liker jeg spesielt godt for den har flere hastighetsinnstillinger å velge mellom, og har flere forskjellige impulser. Den får meg til å komme hver eneste gang, og venninnen min hjalp seg selv med å øke hastigheten på denne. Hun hadde denne sjøl og var godt kjent med den, derfor visste hun godt hvordan innstillingene var.

Da hun begynte å nærme seg klimaks sèg jeg sakte ned mot fitta hennes igjen og økte tungebruken på klitorisen hennes, hun stønnet høyt og var så nær en orgasme, at jeg trengte å fingre henne litt forsiktig med ene hånden og slo henne lett med et par fingre på klitorisen hennes med andre hånda for at hun ejakulerte, og snakk om foss. Det var så deilig å se på at jeg måtte gni meg selv på klitorisen i kraftige sirkler for så å komme en gang til.

Jeg var blitt så kåt av venninnen min at det var nesten flaut. Jeg som i utgangspunktet elsker pikk og våte kukkhoder, hadde nå nettopp fått en annen kvinne til å ejakulere for første gang i mitt liv.

Og for første gang i mitt liv hadde en annen kvinne fått meg til å komme.

Det var en så deilig opplevelse at det frister til gjentagelse.