Naboens visitt

Denne kvelden satt jeg hjemme på loftstuen min. Jeg koste meg med fotbad, sjokolade og litt cider. jeg kjente at det var noe som manglet. Etter å ha sittet en stund uten klær i morgenkåpen min, kjente jeg at jeg ble vedlig opphisset. Var nok på grunn av at jeg tenkte litt skitne tanker. Skulle ønske en mann var hos meg nå... Klokken gikk, og nå var det godt over midnatt. Var ferdig med fotbadet, og satt i hjørnet av sofaen og skrevet.

Etterhvert kjente jeg hånden min gli ned mot skrittet, og ikke lenge etter masserte jeg meg med et par fingre. Øynene lukket seg, og pusten ble sterkere. Telefonen ringte helt plutselig. Forstyrret meg. Jeg tok den, naturligvis, og jeg ble overasket av hva jeg hørte i andre enden. "Jeg hører deg... Vil gjerne komme over. Er bare en meter unna". Etter hvilken stemme det var så hørte jeg at det var den kjekke naboen min som jeg lenge har vært lysten på. Jeg gikk til døra, og låste den opp. Han kom inn, og han var iført bare boxer og tøfler.

Jeg lot han komme inn, og han virket veldig rolig, men jeg så at Eiffeltårnet var reist langt til sky. Med en gang jeg lukket døren, tok han hardt tak i meg, og kastet meg ned på sengen. Pusten hans kjentes så godt, og jeg merket at han ble svett. Han var veldig anspent og klar, og samme var jeg. Han dro elegant av meg morgenkåpen, og jeg dro ned boxeren hans. Han hadde stort utstyr, slik som jeg likte det. Etter bare noen få strakser kjente jeg at han kom inn i meg. Veldig dypt. Han støtet i livmorhalsen min, mens jeg stønnet samtidig.

Jeg snudde meg, satte meg på huk, og lot han ta doggy på meg. Det ble så intenst... Så varmt... Så mye svette, og så glad, og mykt, og hardt... Det var den beste orgasmen min noen gang. Denne kvelden ville jeg aldri glemme. Han ville sove hos meg, og utpå natten tok vi flere og flere runder.