Merkevarebutikken

"Hun danset med de frodige hoftene mot munnen til venninnen sin. Hun knadde puppene sine som ruvet så store og runde de var. Vakre. Hun lot fingrene riste i brystvortene og hun stønnet. Han skjønte at hun hadde to fingre oppi seg."

Han hadde endelig fått seg råd og mulighet til å dra til et kjent varemerke der de har klær han ønsket seg lenge. Han lukket opp døra, ganske så spent. Det var ikke hverdagslig for han å åpne dører til slike eksklusive butikker. Han ble godt tatt imot av ei sprudlende og glad ekspeditrise. Hun var full av humor og visste akkurat hva han var ute etter. Det var en rolig og hyggelig atmosfære inne i butikken, og han tittet rundt seg. Han la merke til at interiøret var i en blandet stil av gammelt og nytt. Flere lysekroner i taket som glitret rundt i et dunkelt lys. Han observerte to kvinner som så på gensere borte i kroken i andre hjørnet av butikken. Kvinner, på alderen med seg selv tenkte han. Han ble geleidet bort til skjortene og ekspeditrisen fant en enkel, men stilren skjorte. Sa hun trodde han var størrelse M og smilte bredt.

Hun var i overkant ivrig syntes han. Han likte ofte å få kikke litt i fred, men tenkte at dette er en spesialbutikk, så det er sånn det er her. Flere skjorter fant hun frem. Han nikket og smilte. Fulgte etter henne til avdeling for bukser og her fikk han flere levert rett i armene. Hun sa han fikk gå og prøve dem. Viste han prøverommet. Det var stort og åpent syns han. Bare et skjermbrett å sette foran. Han så opp og ned på seg selv. Observerte at en del av beina syntes under skjermbrettet og fra skuldrene og opp hvis du stod i butikken og ser i hans retning.. Han kikket over kanten og tenkte et lite snev på damene han hadde observert idet han kom inn i butikken. I prøverommet stod det en behagelig stol i grønn fløyel og med treskjærte armlener. Det var knagger til å henge fra seg klærne på, også et lite bord til å ha legge fra seg ting.

På bordet stod det en nydelig orkidé med hvit og lilla farge. Han satte seg i stolen og syntes det var litt sterkt lys som hang på veggen. Lampa var fin den, tenkte han. Det var sikkert sterkt lys fordi alle som prøvde klær skulle se ordentlig om de passa best mulig på seg selv. Han lyttet. Han syns han hørte knising. Tittet forsiktig ut fra skjermbrettet og observerte to stykker i et av prøverommene parallelt med hans prøverom. Han la merke til silhuettene som skred frem. To damer. Han svelget hardt. Skjønte ikke helt hva de gjorde der. Det var en herrebutikk. Jo, han skjønte at de kunne kjøpe klær til mennene sine, men å prøve klærne ble litt sært. Han kunne ikke for det. Han kikket på de som var bak skjermbrettet på andre siden. Han så en vakker skygge av en naken kvinne. Han observerte at hun hadde vakre runde pupper som duvet i sin egen skygge. Hun hadde en stram knute i nakken der alt håret var samlet.

Han måtte ta seg selv i det, og prøvde å konsentrere seg om seg selv og prøve klær. Han kunne ikke unngå å høre de småsnakke og knise fra prøverommet de var i. Han klarte ikke å slutte å stirre på dem. Hun med de duvende deilige puppene satt på kne på gulvet. Han så silhuetten av en liten snerten rompe. Perfekte rumpeballer som han begynte å fantasere om at han knadde, først lett, så litt hardere. Hun som satt i stolen hadde et bein over den ene skulderen til hun som satt på kne, og ryggen hennes gikk rytmisk litt frem og tilbake. Han skjønte brått hva hun holdt på med. Det var veldig til trangt det ble i buksene hans. Han kjente lemmet dunket og ville ut for å bli runka. Han trakk buksa si forsiktig av seg og vippet pikken ut. Han tok tak rundt den stive og dunkende pikken og tok handa forsiktig opp og ned, men bestemt. Stirret på prøverommet der kvinnene holdt på. Han hørte noen stønnet.

Han så et bein rette seg ut over skulderen før beinet gled sakte ned igjen til gulvet. Han så en flat mage som reiste seg i bue opp fra stolen. Hun stod i bro mens den andre dama slikket henne i fitta. Hun kastet seg opp og ned mens han hørte et stille «jaaaa, nåååå». Han var kåt, og han runka pikken sin der han satt i stolen. Plutselig reiste kvinnen som hadde den stramme knuten i nakken seg opp. Skrevde over hun som halvveis lå i stolen. Han skjønte at hun skled ned på fjeset hennes og ble slikket og sugd på klitten sin. Han så henne ta på seg selv på de deilige puppene. Rytmisk gikk kroppen hennes opp og ned og hit og dit. Han fulgte rytmen hennes med handen på pikken sin. Han kjente han kom til å sprute snart. Måtte ta det litt med ro nå. Plutselig reiste hun seg opp i fra stolen. Hun hadde langt flommende hår nedover ryggen helt ned til rompa så han. Hun satte seg på huk, mens hun andre stilte seg oppetter veggen med et bein på armlene på stolen. Hun danset med de frodige hoftene mot munnen til venninnen sin. Hun knadde puppene sine som ruvet så store og runde de var. Vakre. Hun lot fingrene riste i brystvortene og hun stønnet. Han skjønte at hun hadde to fingre oppi seg. Hun pulte fingrene til den andre kvinnen. Gled opp og ned på dem, mens hun jokket handa si frem og tilbake. Hun hev seg bakover og sa «nååå». Han hørte, «jaaaa, det kjenner jeg, det renner nedover hånda mi».

Han hørte et lite «slurp» trodde han. Han runka hardere på det stive lemmet sitt som struttet av lykke. Han løftet hoftene sine litt opp og lot sæden sprute ut av pikken og han klarte ikke å holde igjen et gisp eller et lite ynk. Han tømte seg ved å runke ut de siste dråpene og koste med ballene sine. Det gjorde nesten vondt, men måtte få ut alt. Han ristet pikken og smakte litt på sæden som hang igjen på tuppen. Han kom til seg selv. En deilig orgasme han hadde fått. Det var lenge siden. Han så sæden dryppe nedover på veggen. Visste ikke helt hva han skulle gjøre. Han kikket ut fra prøverommet. De kledde på seg. Han dro fort på seg buksa. Så på de andre klærne han burde prøve. Han hørte kvinnene dra forsiktig bort skjermbrettet. Det var stille et sekund og så hørte han. «Neste gang kommer du inn og trer pikken inn i fitta mi helt til bunns og fyller meg opp, og venninna mi vil gjerne suge den»… -orkidedatter-